avatar
Cemalettin Baltacı Prof. Dr. Gümüşhane Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayın 17 Hakemlik 35 CrossRef Atıf 10
17 Yayın
35 Hakemlik
10 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Analitik Kimya Gıda Bilimleri Organik Kimya Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi

Kurum

Gümüşhane Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü

Yayınlar

0

778

0

1915

Galanthus ikariae Baker Bitkisinin Toprak Üstü Kısımlarının Uçucu Yağının Kimyasal Bileşimi ve Biyolojik Aktiviteleri
Yazarlar: Osman Üçüncü , Cemalettin Baltacı , Şeyda Merve Karataş, Ayşe Muslu , Demet Büyükçekiç, Hasan Ejderha, Elif Ezgi Özdemir
DOI: 10.17714/gumusfenbil.525990
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1877

0

1877

0

250

Gladiolus italicus Miller Bitkisinin Uçucu Yağının Kimyasal Bileşimi ve Biyoaktif Özellikleri
Yazarlar: Osman Üçüncü , Cemalettin Baltacı , Şeyda Merve İlter
DOI: 10.17714/gufbed.2016.06.014
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2119

0

2119

Yayınlar

1

0

316

1

0

1915

Galanthus ikariae Baker Bitkisinin Toprak Üstü Kısımlarının Uçucu Yağının Kimyasal Bileşimi ve Biyolojik Aktiviteleri
Yazarlar: Osman Üçüncü , Cemalettin Baltacı , Şeyda Merve Karataş, Ayşe Muslu , Demet Büyükçekiç, Hasan Ejderha, Elif Ezgi Özdemir
DOI: 10.17714/gumusfenbil.525990
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1877

1

0

1877

Gladiolus italicus Miller Bitkisinin Uçucu Yağının Kimyasal Bileşimi ve Biyoaktif Özellikleri
Yazarlar: Osman Üçüncü , Cemalettin Baltacı , Şeyda Merve İlter
DOI: 10.17714/gufbed.2016.06.014
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2119

1

0

2119

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.