avatar
Cemalettin Baltacı Prof. Dr. Gümüşhane Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayın 12 Hakemlik 30 CrossRef Atıf 4
12 Yayın
30 Hakemlik
4 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Analitik Kimya Organik Kimya Gıda Bilimleri Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi

Kurum

Gümüşhane Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü

Yayınlar

0

558

0

1620

Galanthus ikariae Baker Bitkisinin Toprak Üstü Kısımlarının Uçucu Yağının Kimyasal Bileşimi ve Biyolojik Aktiviteleri
Yazarlar: Osman Üçüncü , Cemalettin Baltacı , Şeyda Merve Karataş, Ayşe Muslu , Demet Büyükçekiç, Hasan Ejderha, Elif Ezgi Özdemir
DOI: 10.17714/gumusfenbil.525990
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1563

0

1563

0

125

Gladiolus italicus Miller Bitkisinin Uçucu Yağının Kimyasal Bileşimi ve Biyoaktif Özellikleri
Yazarlar: Osman Üçüncü , Cemalettin Baltacı , Şeyda Merve İlter
DOI: 10.17714/gufbed.2016.06.014
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1971

0

1971

Yayınlar

1

0

81

1

0

1620

Galanthus ikariae Baker Bitkisinin Toprak Üstü Kısımlarının Uçucu Yağının Kimyasal Bileşimi ve Biyolojik Aktiviteleri
Yazarlar: Osman Üçüncü , Cemalettin Baltacı , Şeyda Merve Karataş, Ayşe Muslu , Demet Büyükçekiç, Hasan Ejderha, Elif Ezgi Özdemir
DOI: 10.17714/gumusfenbil.525990
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1563

1

0

1563

Gladiolus italicus Miller Bitkisinin Uçucu Yağının Kimyasal Bileşimi ve Biyoaktif Özellikleri
Yazarlar: Osman Üçüncü , Cemalettin Baltacı , Şeyda Merve İlter
DOI: 10.17714/gufbed.2016.06.014
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1971

1

0

1971

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.