Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Bülent Akar
Dr. Öğr. Üyesi
Gümüşhane Üniversitesi
Yayın
6
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
10
TR Dizin Atıf
46
6
Yayın
4
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
46
TR Dizin Atıf
0000-0002-1421-374X
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Biyoloji
Algoloji
Ekoloji
Hidrobiyoloji
Endüstriyel Biyoteknoloji
Bitki ve Mantar Sistematiği ve Taksonomi
Su Kalitesi ve Su Kirliliği
Limnoloji
Kurum
Gümüşhane Üniversitesi
Yayınlar
Atık Su Arıtma Tesisinde Oluşan Algal Biyofilm Kökenli Biyojenik Demir Nanopartiküller ve Boya Giderim Performansları
Yazarlar:
İlyas Taner Demirel
,
Bülent Akar
,
Cemalettin Baltacı
,
Ömer Karpuz
,
Esma Gülbahar
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
DOI: 10.35229/jaes.1421336
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
122
0
FAVORİ
122
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ateş Dikeni Meyvesi (Pyracantha coccinea Roemer) Ekstraktları Kullanılarak Sentezlenen Demir Nanopartiküllerinin Karakterizasyonu, Antioksidan ve Antimikrobiyal Aktiviteleri
Yazarlar:
Volkan Karakullukçu
,
Bülent Akar
,
Cemallettin Baltacı
,
Azer Özad Düzgün
,
Ömer Karpuz
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Karaelmas Fen ve Mühendislik Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
382
0
FAVORİ
382
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Physicochemical Analysis of Pomegranate Sours Produced by Traditional Method in Türkiye and The Investigation of Antioxidant Properties
Yazarlar:
Miraç Oğuz
,
Bülent Akar
,
Cemallettin Baltacı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Hittite Journal of Science and Engineering
DOI: 10.17350/HJSE19030000299
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
461
0
FAVORİ
461
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination of physical, chemical and antioxidant properties of pomegranate sauces sold in Turkish markets
Yazarlar:
Yunus Emre Kamış
,
Bülent Akar
,
Cemallettin Baltacı
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Turkish Journal of Analytical Chemistry
DOI: 10.51435/turkjac.1127473
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
524
0
FAVORİ
524
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Arum italicum Miller Bitkisinin Yenilebilir ve Yenmeyen Yumru Parçalarının LC–MS/MS ve RP–HPLC–UV Analizi ve Antioksidan Aktiviteleri
Yazarlar:
Zeynep Akar
, Çağlar Demir, Ozan Alkan,
Zehra Can
,
Bülent Akar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
DOI: 10.35229/jaes.864484
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
547
0
FAVORİ
547
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
RP-HPLC-UV Analysis of the Phenolic Compounds, Antimicrobial Activity Against Multi-Drug Resistant Bacteria and Antioxidant Activity of Fruit and Seed of Diospyros lotus L.ctivity of Fruit and Seed of Diospyros lotus L.
Yazarlar:
Zeynep Akar
, Aylin Karakurt, Funda Okumuş, Sedanur Cinemre,
Azer Özad Düzgün
,
Bülent Akar
,
Zehra Can
Yayın Bilgisi: 2020 ,
International Journal of Secondary Metabolite
DOI: 10.21448/ijsm.714108
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
889
0
FAVORİ
889
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Hittite Journal of Science and Engineering
International Journal of Secondary Metabolite
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
Karaelmas Fen ve Mühendislik Dergisi
Turkish Journal of Analytical Chemistry
Editörlük
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Alan Editörü
Turkish Journal of Analytical Chemistry
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Turkish Journal of Analytical Chemistry
Hakemlik
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Yayınlar
Physicochemical Analysis of Pomegranate Sours Produced by Traditional Method in Türkiye and The Investigation of Antioxidant Properties
Yazarlar:
Miraç Oğuz
,
Bülent Akar
,
Cemallettin Baltacı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Hittite Journal of Science and Engineering
DOI: 10.17350/HJSE19030000299
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
461
1
ATIF
0
FAVORİ
461
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination of physical, chemical and antioxidant properties of pomegranate sauces sold in Turkish markets
Yazarlar:
Yunus Emre Kamış
,
Bülent Akar
,
Cemallettin Baltacı
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Turkish Journal of Analytical Chemistry
DOI: 10.51435/turkjac.1127473
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
524
1
ATIF
0
FAVORİ
524
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Arum italicum Miller Bitkisinin Yenilebilir ve Yenmeyen Yumru Parçalarının LC–MS/MS ve RP–HPLC–UV Analizi ve Antioksidan Aktiviteleri
Yazarlar:
Zeynep Akar
, Çağlar Demir, Ozan Alkan,
Zehra Can
,
Bülent Akar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
DOI: 10.35229/jaes.864484
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
547
3
ATIF
0
FAVORİ
547
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
RP-HPLC-UV Analysis of the Phenolic Compounds, Antimicrobial Activity Against Multi-Drug Resistant Bacteria and Antioxidant Activity of Fruit and Seed of Diospyros lotus L.ctivity of Fruit and Seed of Diospyros lotus L.
Yazarlar:
Zeynep Akar
, Aylin Karakurt, Funda Okumuş, Sedanur Cinemre,
Azer Özad Düzgün
,
Bülent Akar
,
Zehra Can
Yayın Bilgisi: 2020 ,
International Journal of Secondary Metabolite
DOI: 10.21448/ijsm.714108
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
889
5
ATIF
0
FAVORİ
889
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat