Zeynep Akşit profil resmi
Zeynep Akşit ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın 6 Hakemlik 5
6 Yayın
5 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Et Teknolojisi Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Teknolojileri

Kurum

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

235

Ayva Atığının Emülsiyon Özellikleri
Yayın Bilgisi: 2022 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1188486
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 299

0

299

Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.