Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Huri İlyasoğlu
Prof.
GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ
Yayın
7
Hakemlik
9
7
Yayın
9
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Öğrenci Yemekhanesinde Tabak İsrafının Nedenlerinin Araştırılması: Gümüşhane Üniversitesi Örneği
Yazarlar:
Elif Koçak
,
Hatice Arlı
,
Dilan Zengin
,
Nilüfer Doğan
,
Huri İlyasoğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
DOI: 10.37989/gumussagbil.1180256
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1069
0
ATIF
1
FAVORİ
1069
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Sensory and physicochemical characteristics of mulberry leathers enriched with sesame, almond, sunflower seeds, coconut, and peanut
Yazarlar:
Burak Güler
,
Cemalettin Baltacı
,
Murat Küçük
,
Huri İlyasoğlu
,
Turgut Şahinöz
,
Ömer Karpuz
,
Fırat Yılmaz
,
Kağan Kılınç
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Turkish Journal of Analytical Chemistry
DOI: 10.51435/turkjac.1594643
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
488
0
FAVORİ
488
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Öğrenci Yemekhanesinde Tabak İsrafının Nedenlerinin Araştırılması: Gümüşhane Üniversitesi Örneği
Yazarlar:
Elif Koçak
,
Hatice Arlı
,
Dilan Zengin
,
Nilüfer Doğan
,
Huri İlyasoğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
DOI: 10.37989/gumussagbil.1180256
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1069
1
FAVORİ
1069
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sous vide ve geleneksel pişirme yöntemlerinin kabak ve yeşil fasulyenin renk özellikleri ve antioksidan kapasitesine etkisinin karşılaştırılması
Yazarlar:
Sena Nur Yılmaz
,
Huri İlyasoğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH23004
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1495
0
FAVORİ
1495
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effect of Cold Storage on Color Properties and Antioxidant Capacity of Sous Vide Cooked Green Bean
Yazarlar:
Sena Nur Yılmaz
,
Huri İlyasoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Eurasian Journal of Food Science and Technology
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
352
0
FAVORİ
352
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Demleme Koşullarının Adaçayının Duyusal ve Antioksidan Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Huri İlyasoğlu
,
Tuba Eda Arpa Zemzemoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.1013183
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1270
0
FAVORİ
1270
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Moleküler Gastronomi Uygulamaları: Sous Vide Yöntemi
Yazarlar:
Huri İlyasoğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2029
0
FAVORİ
2029
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
CHEMICAL, MICROBIOLOGICAL AND SENSORIAL PROPERTIES OF ANCHOVY SAUSAGE
Yazarlar:
Cemalettin Baltacı
,
Zeynep Akşit
,
Huri İlyasoğlu
,
Ali Gündoğdu
,
Şeyda Merve Karataş
Yayın Bilgisi: 2020 ,
DOI: 10.46876/ja.801928
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
727
0
FAVORİ
727
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Aydın Gastronomy
Eurasian Journal of Food Science and Technology
Food and Health
Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Turkish Journal of Analytical Chemistry
Editörlük
Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
Alan Editörü , Son Okuyucu , Mizanpaj Editörü , Yazım Editörü
Hakemlik
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Bütünleyici ve Anadolu Tıbbı Dergisi
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
Journal of International Health Sciences and Management
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat