Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Huri İlyasoğlu
Prof.
GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ
Yayın
6
Hakemlik
9
6
Yayın
9
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Öğrenci Yemekhanesinde Tabak İsrafının Nedenlerinin Araştırılması: Gümüşhane Üniversitesi Örneği
Yazarlar:
Elif Koçak
,
Hatice Arlı
,
Dilan Zengin
,
Nilüfer Doğan
,
Huri İlyasoğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
DOI: 10.37989/gumussagbil.1180256
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
693
0
ATIF
1
FAVORİ
693
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Öğrenci Yemekhanesinde Tabak İsrafının Nedenlerinin Araştırılması: Gümüşhane Üniversitesi Örneği
Yazarlar:
Elif Koçak
,
Hatice Arlı
,
Dilan Zengin
,
Nilüfer Doğan
,
Huri İlyasoğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
DOI: 10.37989/gumussagbil.1180256
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
693
1
FAVORİ
693
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sous vide ve geleneksel pişirme yöntemlerinin kabak ve yeşil fasulyenin renk özellikleri ve antioksidan kapasitesine etkisinin karşılaştırılması
Yazarlar:
Sena Nur Yılmaz
,
Huri İlyasoğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH23004
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1064
0
FAVORİ
1064
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effect of Cold Storage on Color Properties and Antioxidant Capacity of Sous Vide Cooked Green Bean
Yazarlar:
Sena Nur Yılmaz
,
Huri İlyasoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Eurasian Journal of Food Science and Technology
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
259
0
FAVORİ
259
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Demleme Koşullarının Adaçayının Duyusal ve Antioksidan Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Huri İlyasoğlu
,
Tuba Eda Arpa Zemzemoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.1013183
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
751
0
FAVORİ
751
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Moleküler Gastronomi Uygulamaları: Sous Vide Yöntemi
Yazarlar:
Huri İlyasoğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1743
0
FAVORİ
1743
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
CHEMICAL, MICROBIOLOGICAL AND SENSORIAL PROPERTIES OF ANCHOVY SAUSAGE
Yazarlar:
Cemalettin Baltacı
,
Zeynep Akşit
,
Huri İlyasoğlu
,
Ali Gündoğdu
,
Şeyda Merve Karataş
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Journal of Agriculture
DOI: 10.46876/ja.801928
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
569
0
FAVORİ
569
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Aydın Gastronomy
Eurasian Journal of Food Science and Technology
Food and Health
Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
Journal of Agriculture
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Editörlük
Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
Alan Editörü , Mizanpaj Editörü , Yazım Editörü , Son Okuyucu
Hakemlik
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Bütünleyici ve Anadolu Tıbbı Dergisi
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
Journal of International Health Sciences and Management
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat