Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hüseyin Gençcelep
Prof. Dr.
ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ
Yayın
3
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
15
3
Yayın
10
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
15
TR Dizin Atıf
0000-0002-8689-7722
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Et teknolojisi
Kurum
ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Doğu Karadeniz Bölgesi (Türkiye)’den yabani mantarlar: Element konsantrasyonları ve sağlık risk değerlendirmesi
Yazarlar:
Ali Keleş
,
Hüseyin Gençcelep
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Anatolian Journal of Botany
DOI: 10.30616/ajb.1187497
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
497
0
FAVORİ
497
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kastamonu pastırmasının kalite özelliklerinin belirlenmesi: Kuru küredilmiş bir et ürünü
Yazarlar:
Hüseyin Gençcelep
,
Barış İhtiyar
,
Mustafa Onur Yüzer
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1082192
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
535
0
FAVORİ
535
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ayva Atığının Emülsiyon Özellikleri
Yazarlar:
Zeynep Akşit
,
Hüseyin Gençcelep
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1188486
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
302
0
FAVORİ
302
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Anatolian Journal of Botany
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Akademik Platform Helal Yaşam Dergisi
ATA-Gıda Dergisi
Batman Üniversitesi Yaşam Bilimleri Dergisi
Food and Health
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Selcuk Journal of Agriculture and Food Sciences
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Kastamonu pastırmasının kalite özelliklerinin belirlenmesi: Kuru küredilmiş bir et ürünü
Yazarlar:
Hüseyin Gençcelep
,
Barış İhtiyar
,
Mustafa Onur Yüzer
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1082192
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
535
2
ATIF
0
FAVORİ
535
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat