Ferhat Yüksel profil resmi
Ferhat Yüksel Doç. Dr. NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ
Yayın 9 Hakemlik 9 CrossRef Atıf 16 TR Dizin Atıf 11
9 Yayın
9 Hakemlik
16 CrossRef Atıf
11 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Hububat Teknolojisi

Kurum

NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Üniversite Öğrencilerinin Makarna Tüketim Alışkanlıklarını ve Bunu Etkileyen Faktörlerin İncelenmesi
Yazarlar: Ayşe Muslu , Simge Gider, Fatma Büşra Dereli, Ferhat Yüksel
DOI: 10.37989/gumussagbil.644023
ATIF 3 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1326

3

2

1326

Yayınlar

Üniversite Öğrencilerinin Makarna Tüketim Alışkanlıklarını ve Bunu Etkileyen Faktörlerin İncelenmesi
Yazarlar: Ayşe Muslu , Simge Gider, Fatma Büşra Dereli, Ferhat Yüksel
DOI: 10.37989/gumussagbil.644023
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1326

2

1326

0

1633

0

1664

Elma Lifi ile Zenginleştirilmiş Geleneksel Türk Ev Yapımı Eriştelerin Fizikokimyasal, Tekstürel, Pişme ve Duyusal Özellikleri
Yazarlar: Ferhat Yuksel , Melek Gurbuz
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.543992
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1324

0

1324

Gümüşhane Üniversitesi Öğrencilerinin Cips Tüketim Durumlarının Belirlenmesi
Yazarlar: Ferhat Yüksel , Büşra Yavuz, Nazlı Can Çimen
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1150

0

1150

KETEN TOHUMU İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ ERİŞTELERİN FİZİKOKİMYASAL, DUYUSAL, PİŞME ÖZELLİKLERİ VE YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONUN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Ferhat Yüksel , Havva Buse Akdoğan, Sümeyye Çağlar
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17051
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4780

0

4780

Yayınlar

Üniversite Öğrencilerinin Makarna Tüketim Alışkanlıklarını ve Bunu Etkileyen Faktörlerin İncelenmesi
Yazarlar: Ayşe Muslu , Simge Gider, Fatma Büşra Dereli, Ferhat Yüksel
DOI: 10.37989/gumussagbil.644023
ATIF 3 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1326

3

2

1326

1

0

1633

Elma Lifi ile Zenginleştirilmiş Geleneksel Türk Ev Yapımı Eriştelerin Fizikokimyasal, Tekstürel, Pişme ve Duyusal Özellikleri
Yazarlar: Ferhat Yuksel , Melek Gurbuz
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.543992
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1324

2

0

1324

KETEN TOHUMU İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ ERİŞTELERİN FİZİKOKİMYASAL, DUYUSAL, PİŞME ÖZELLİKLERİ VE YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONUN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Ferhat Yüksel , Havva Buse Akdoğan, Sümeyye Çağlar
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17051
ATIF 9 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4780

9

0

4780

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.