Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ferhat Yüksel
Doç. Dr.
NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ
Yayın
9
Hakemlik
9
CrossRef Atıf
16
TR Dizin Atıf
11
9
Yayın
9
Hakemlik
16
CrossRef Atıf
11
TR Dizin Atıf
0000-0003-1995-9820
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Hububat Teknolojisi
Kurum
NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Üniversite Öğrencilerinin Makarna Tüketim Alışkanlıklarını ve Bunu Etkileyen Faktörlerin İncelenmesi
Yazarlar:
Ayşe Muslu
, Simge Gider, Fatma Büşra Dereli,
Ferhat Yüksel
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
DOI: 10.37989/gumussagbil.644023
ATIF
3
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1326
3
ATIF
2
FAVORİ
1326
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
KARABUĞDAY (Fagopyrum esculentum) UNU İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ DUT PESTİLLERİNİN BAZI FİZİKO-KİMYASAL, RENK, BİYOAKTİF VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNİN ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Okan Levent
,
Ferhat Yüksel
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17780/ksujes.1160294
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
855
0
FAVORİ
855
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Üniversite Öğrencilerinin Makarna Tüketim Alışkanlıklarını ve Bunu Etkileyen Faktörlerin İncelenmesi
Yazarlar:
Ayşe Muslu
, Simge Gider, Fatma Büşra Dereli,
Ferhat Yüksel
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
DOI: 10.37989/gumussagbil.644023
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1326
2
FAVORİ
1326
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hindistan cevizi unu ile zenginleştirilmiş dut pestillerin bazı fizikokimyasal, renk ve duyusal özelliklerinin incelenmesi
Yazarlar:
Ferhat Yüksel
, Büşra Yavuz,
Cemalettin Baltacı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17714/gumusfenbil.545872
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1633
0
FAVORİ
1633
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Agar ve Selüloz Gam İlavesinin Kavılca (Triticum Spelta L.) Un ve Ekmeğinin Reolojik ve Dokusal Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Ferhat Yüksel
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.441336
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1664
0
FAVORİ
1664
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Elma Lifi ile Zenginleştirilmiş Geleneksel Türk Ev Yapımı Eriştelerin Fizikokimyasal, Tekstürel, Pişme ve Duyusal Özellikleri
Yazarlar:
Ferhat Yuksel
, Melek Gurbuz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.543992
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1324
0
FAVORİ
1324
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Adaçayı Tohumu (Salvia officinalis L.) Unu İle Zenginleştirilmiş Optimize Mısır Cipsin Depolama Yeteneklerinin BelirlenmesiAdaçayı Tohumu (Salvia officinalis L.) Unu İle Zenginleştirilmiş Optimize Mısır Cipsin Depolama Yeteneklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Ferhat Yüksel
,
Cemalettin Baltacı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17714/gumusfenbil.397592
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1135
0
FAVORİ
1135
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gümüşhane İlindeki Bazı Hazır Gıda Restoranlarından Alınan Parmak Patates Kızartmaların Fizikokimyasal ve Yağ Asitleri İçeriği ile Duyusal Karakteristikleri Açısından İncelenmesi
Yazarlar:
Ferhat Yüksel
, Semanur Postoğlu, Sema Varelci,
Cemalettin Baltacı
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.479946
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1141
0
FAVORİ
1141
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gümüşhane Üniversitesi Öğrencilerinin Cips Tüketim Durumlarının Belirlenmesi
Yazarlar:
Ferhat Yüksel
, Büşra Yavuz, Nazlı Can Çimen
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Kilis 7 Aralık Üniversitesi Fen ve Mühendislik Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1150
0
FAVORİ
1150
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KETEN TOHUMU İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ ERİŞTELERİN FİZİKOKİMYASAL, DUYUSAL, PİŞME ÖZELLİKLERİ VE YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONUN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Ferhat Yüksel
, Havva Buse Akdoğan, Sümeyye Çağlar
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17051
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4780
0
FAVORİ
4780
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Gıda
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Kilis 7 Aralık Üniversitesi Fen ve Mühendislik Dergisi
Editörlük
Niğde Tıp Dergisi
Alan Editörü
Hakemlik
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
European Food Science and Engineering
Food and Health
Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
Yayınlar
Üniversite Öğrencilerinin Makarna Tüketim Alışkanlıklarını ve Bunu Etkileyen Faktörlerin İncelenmesi
Yazarlar:
Ayşe Muslu
, Simge Gider, Fatma Büşra Dereli,
Ferhat Yüksel
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
DOI: 10.37989/gumussagbil.644023
ATIF
3
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1326
3
ATIF
2
FAVORİ
1326
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hindistan cevizi unu ile zenginleştirilmiş dut pestillerin bazı fizikokimyasal, renk ve duyusal özelliklerinin incelenmesi
Yazarlar:
Ferhat Yüksel
, Büşra Yavuz,
Cemalettin Baltacı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17714/gumusfenbil.545872
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1633
1
ATIF
0
FAVORİ
1633
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Elma Lifi ile Zenginleştirilmiş Geleneksel Türk Ev Yapımı Eriştelerin Fizikokimyasal, Tekstürel, Pişme ve Duyusal Özellikleri
Yazarlar:
Ferhat Yuksel
, Melek Gurbuz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.543992
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1324
2
ATIF
0
FAVORİ
1324
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Adaçayı Tohumu (Salvia officinalis L.) Unu İle Zenginleştirilmiş Optimize Mısır Cipsin Depolama Yeteneklerinin BelirlenmesiAdaçayı Tohumu (Salvia officinalis L.) Unu İle Zenginleştirilmiş Optimize Mısır Cipsin Depolama Yeteneklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Ferhat Yüksel
,
Cemalettin Baltacı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17714/gumusfenbil.397592
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1135
1
ATIF
0
FAVORİ
1135
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KETEN TOHUMU İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ ERİŞTELERİN FİZİKOKİMYASAL, DUYUSAL, PİŞME ÖZELLİKLERİ VE YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONUN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Ferhat Yüksel
, Havva Buse Akdoğan, Sümeyye Çağlar
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17051
ATIF
9
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4780
9
ATIF
0
FAVORİ
4780
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat