Volume: 12 Issue: 3, 9/1/14

Year: 2014

Research Article

 

2. Torulaspora delbrueckii ve Trichoderma atroviride Kullanılarak Pirinadan Zeytin Katı Atığı Biyoaroma Üretimi

 

4. Tüketicilerin Gıda Etiketlerine Yönelik Tutum ve Davranışları

 

7. Gıda Laboratuvarlarında Atık Yönetimi

Collection

 

5. Gıda Endüstrisinde Uygulanan Yeni Çözündürme Teknikleri

 

8. Galaktosemi, Beslenme ve Süt Ürünleri

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).