Volume: 12 Issue: 1 , 3/1/14

Year: 2014

Other

 

1. Effect of Roasting Process on Moisture Content and Colour of Polish Inshell Hazelnuts

 

2. Rheological Properties of Sübye, Traditional Beverage

 

3. Effects of Storage and Cultivation on Crocin Content of Dried Stigma of Saffron Crocus sativus L.

 

4. Mikrodalga Destekli Soxhlet Cihazı ile Fındık Yağı Ekstraksiyonunun Yanıt Yüzey Yöntemi ile Optimizasyonu

 

5. Farklı Siyah Havuç Miktarlarının Şalgam Suyunun Bileşimine ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi

 

7. Farklı Bölgelerde Yetişen Boğazkere ve Öküzgözü Siyah Üzüm Çeşitlerinden Üretilen Şarapların Resveratrol Nicelikleri

 

9. Prevention from Iodine Deficiency Disorders and Iodine Analysis Methods in Food

 

10. Bakteriyosin Üreten Laktik Asit Bakterilerinin Probiyotik Amaçlı Kullanımı

 

11. Obeziteyi Önleyen Gıda Bileşenleri

 

13. Mikroenkapsülasyon ve Süt Teknolojisindeki Yeri

 

15. Prebiyotikler: Metabolizma İçin Önemli Bir Gıda Bileşeni

 

16. Toplu Beslenme Sistemlerine Genel Bir Bakış