Volume: 11 Issue: 3-4, 9/1/13

Year: 2013

Research Article

 

1. Development of EPA-DHA Microcapsules Supplemented Probiotic Fermented Milk

 

3. Determination of Acrylamide Levels of Light Biscuit by LC-MS/MS

 

4. Valsli Kurutmayla Üretilen Havuç ve Balkabağı Suyu Tozlarının Kalite Özellikleri

 

5. Bazı Gıda ve Besiyeri Bileşenlerinin Enterosin KP’nin İnhibitör Aktivitesi

 

6. Farklı Bölgelere Ait Ticari Şarapların Resveratrol İçerikleri

 

7. Soğukta Saklanan Midyelerin Mytilus galloprovincialis L. 1819 Raf Ömrünün Belirlenmesi

 

8. Gıda ve Yemlerden İzole Edilen Farklı Enterococcus Türlerinin Antibiyotik Dirençlilikleri

 

9. Erzurum’da Satışa Sunulan Tavuk Ciğer ve Etlerinin Mikrobiyolojik Kalitesi

 

10. Probiyotik Bakterilerin Yüksek Sıcaklık Stresine Karşı Adaptasyon Mekanizmalar

 

11. Süt ve Süt Ürünlerinde Hidroksimetilfurfural HMF

Conference Paper

12. Çiğ, Pastörize ve UHT Süt ile Tereyağı, Fermente Süt Ürünleri ve Süttozunda AFM1 varlığı

 

14. Mozzarella Peyniri: Tanımı, Üretim Yöntemleri ve Kalite Parametreleri

 

15. LC/MS ile Birleştirilmiş Yüksek Alan Asimetrik Dalga İyon Hareketliliği Spektrometresi FAIMS ve Gıda Analizlerinde Kullanımı

Collection

 

16. Tahılların Depolanması Sırasında Böcek Üremesi ve Etkileri

 

18. Fonksiyonel Süt Ürünlerinin Bağışıklık Sistemi Üzerine Etkisi ve Yakult Örneği