Volume: 19 Issue: 2, 8/1/21

Year: 2021

Research Papers

Research Article

1. Collagen/Gelatin Extraction from Poultry Skin and Mechanically Deboned Meat (MDM) Residues

Research Article

2. Use of Phenolic Profile and Fatty Acid Composition on Chemometric Discrimination of Turkish Virgin Olive Oils with Geographical Indication

Research Article

3. Potansiyel Ekşi Hamur Starter Kültürü Weissella cibaria N9'un Dondurularak Kurutulması için Koruyucu Ajanların Optimizasyonu

Research Article

4. Monascus purpureus’dan Katı Kültür Fermantasyon Yöntemi ile Renk Pigmenti Üretimi

Research Article

5. Yağ Türünün Bir Fonksiyonu Olarak Lesitin Adsorbe Edilmiş Yağ/Su Emülsiyonlarının Ara Yüzey Reolojik Özellikleri

Research Article

6. Altınçilek (Physalis peruviana L.) Meyvesinin Bazı Biyoaktif Özellikleri

Research Article

7. Blok Tip Eritme Peynirinden Üretilen Peynir Cipslerinin Bazı Özellikleri

Review Papers

Review

10. Probiyotiklerin Meyve ve Sebze Bazlı İçeceklerde Kullanımı

Review

11. Etil Laurol Arjinat ile Zenginleştirilmiş Yenilebilir Film ve Kaplamalar

Review

12. Diyet Lifi ve Sağlık Açısından Önemi