Cilt: 19 Sayı: 2, 1.08.2021

Yıl: 2021

Araştırma Makaleleri

Araştırma Makalesi

1. Collagen/Gelatin Extraction from Poultry Skin and Mechanically Deboned Meat (MDM) Residues

Araştırma Makalesi

2. Use of Phenolic Profile and Fatty Acid Composition on Chemometric Discrimination of Turkish Virgin Olive Oils with Geographical Indication

Araştırma Makalesi

3. Potansiyel Ekşi Hamur Starter Kültürü Weissella cibaria N9'un Dondurularak Kurutulması için Koruyucu Ajanların Optimizasyonu

Araştırma Makalesi

4. Monascus purpureus’dan Katı Kültür Fermantasyon Yöntemi ile Renk Pigmenti Üretimi

Araştırma Makalesi

5. Yağ Türünün Bir Fonksiyonu Olarak Lesitin Adsorbe Edilmiş Yağ/Su Emülsiyonlarının Ara Yüzey Reolojik Özellikleri

Araştırma Makalesi

6. Altınçilek (Physalis peruviana L.) Meyvesinin Bazı Biyoaktif Özellikleri

Araştırma Makalesi

7. Blok Tip Eritme Peynirinden Üretilen Peynir Cipslerinin Bazı Özellikleri

Derleme Makaleler

Derleme

10. Probiyotiklerin Meyve ve Sebze Bazlı İçeceklerde Kullanımı

Derleme

11. Etil Laurol Arjinat ile Zenginleştirilmiş Yenilebilir Film ve Kaplamalar

Derleme

12. Diyet Lifi ve Sağlık Açısından Önemi

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

Akademik Gıda has been published by Sidas Medya Ltd. Sti. (Sidas Media Agency Advertisement Consultation Ltd.) since 2003.