Cilt: 19 Sayı: 1, 26.04.2021

Yıl: 2021

Research Article

Araştırma Makalesi

2. Quality Characteristics of Biscuits Fortified with Pomegranate Peel

Araştırma Makalesi

3. Propolis Püskürtülmüş Ambalaj Filmlerin Antibakteriyel Aktiviteleri

Araştırma Makalesi

4. Keçiboynuzu Gamının Keçi Sütünden Üretilen Kefirin Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi

Araştırma Makalesi

5. Restoranlarda Oluşan Gıda Atıkları ve Yönetimi: İstanbul İli Örneği

Araştırma Makalesi

6. Gıda Boyası Tartzaninin A. cepa L. Kök Ucu Hücrelerindeki Sitotoksik ve Genotoksik Etkilerine Karşı Yeşil Kahvenin Koruyucu Rolü

Araştırma Makalesi

7. Ambalajlama Tekniği ve Depolama Koşullarının Ceviz İçi Kalitesi Üzerine Etkisi

Derleme Makaleler

Derleme

8. Polisakkarit ve Protein Bazlı Aktif Biyokompozit Malzemelerin Gıda Ambalajlama Açısından Değerlendirilmesi

Derleme

9. Propolis ve Sağlık Üzerine Etkileri

Derleme

11. COVID-19 ve Beslenme Arasındaki İlişkiye Güncel Bir Bakış

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

Akademik Gıda has been published by Sidas Medya Ltd. Sti. (Sidas Media Agency Advertisement Consultation Ltd.) since 2003.