Cilt: 18 Sayı: 4, 31.12.2020

Yıl: 2020

Araştırma Makaleleri

Araştırma Makalesi

1. Effect of Scallop-Shell Powder Suspension Treatment on Listeria monocytogenes Growth on Kashar Cheese

Araştırma Makalesi

2. Effect of Vacuum Cooking Process Conditions on Color, Textural, Microstructural and Sensory Properties of Beef

Araştırma Makalesi

3. Nickel and Copper Removal from Aqueous Media using Polyaniline/Sugar Beet Pulp (PANI/SBP) Composite

Araştırma Makalesi

4. Effect of Ethylene Scavenging-Active Packaging on Quality and Shelf Life of Button Mushrooms (Agaricus bisporus)

Araştırma Makalesi

5. Physicochemical and Rheological Properties of Commercial Kefir Drinks

Araştırma Makalesi

6. Ilımlı Elektrik Alan ve Ultrases Ön İşlemlerinin Mikrodalga ve Derin Yağda Kızartma Teknikleriyle Üretilen Havuç Cipslerinin Renk ve Nem İçeriği Üzerine Etkisi

Araştırma Makalesi

9. Safety of Polycarbonate Water Carboys for Residual and Migration Levels of Bisphenol-A

Derleme Makaleler

Derleme

11. Covid-19 Salgınının Yayılmasını Önleyici Hijyen Uygulamaları

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

Akademik Gıda has been published by Sidas Medya Ltd. Sti. (Sidas Media Agency Advertisement Consultation Ltd.) since 2003.