Volume: 19 Issue: 1, 4/26/21

Year: 2021

Research Article

Research Article

2. Quality Characteristics of Biscuits Fortified with Pomegranate Peel

Research Article

3. Propolis Püskürtülmüş Ambalaj Filmlerin Antibakteriyel Aktiviteleri

Research Article

4. Keçiboynuzu Gamının Keçi Sütünden Üretilen Kefirin Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi

Research Article

5. Restoranlarda Oluşan Gıda Atıkları ve Yönetimi: İstanbul İli Örneği

Research Article

6. Gıda Boyası Tartzaninin A. cepa L. Kök Ucu Hücrelerindeki Sitotoksik ve Genotoksik Etkilerine Karşı Yeşil Kahvenin Koruyucu Rolü

Research Article

7. Ambalajlama Tekniği ve Depolama Koşullarının Ceviz İçi Kalitesi Üzerine Etkisi

Review Papers

Review

8. Polisakkarit ve Protein Bazlı Aktif Biyokompozit Malzemelerin Gıda Ambalajlama Açısından Değerlendirilmesi

Review

9. Propolis ve Sağlık Üzerine Etkileri

Review

11. COVID-19 ve Beslenme Arasındaki İlişkiye Güncel Bir Bakış