DergiPark logo
  • English
    Turkish English
  • Admin Panel User Panel Coordinator of Scientific Publishing Panel My Journals My Research My Followers Profile
    Logout
  • Login
DergiPark logo

Aydın Gastronomy

Volume: 2 Issue: 1, 1/1/18

Year: 2018

Research Article

Research Article

1. Kremaların Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Nisin ve Lisozimin Etkisi

Özlem Gönül , Kamil Bostan

Page : 1-13
Add To My Library
Create Research
PDF

Research Article

2. Bebek Beslenmesinde Kullanılan Gıdaların Mikrobiyolojik Kalitelerinin Araştırılması

Tuğçe Bahçeci , Burcu Çakmak Sancar , Haydar Özpınar

Page : 15-20
Add To My Library
Create Research
PDF

Research Article

3. Kızılcık İlave Edilerek Üretilmiş Salamların Çeşitli Kalite Özelliklerinin İncelenmesi

Harun Urun

Page : 21-29
Add To My Library
Create Research
PDF

Derleme/Review

Review

4. Flavonoidler ve Sağlık Üzerine Etkileri

Marve Atınç , İndrani Kalkan

Page : 31-38
Add To My Library
Create Research
PDF

Review

5. 20. Yüzyılda Orta Toroslardaki Yörüklerin Mutfak Kültürü

Hasan Ersavaş , Oya Özkanlı

Page : 39-49
Add To My Library
Create Research
PDF

Review

6. Çiriş Otu ve Türk Mutfağında Kullanımı

Meryem Badayman , Ekin Dinçel , Ayla Ünver Alçay

Page : 51-55
Add To My Library
Create Research
PDF
Download Cover Image
       
  • Archive
    • Volume: 1 Issue: 1, 1/1/17
    • Volume: 1 Issue: 2, 7/1/17
    • Volume: 2 Issue: 1, 1/1/18
    • Volume: 2 Issue: 2, 7/1/18
    • Volume: 3 Issue: 1, 1/30/19

Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International license (CC-BY-NC 4.0)