• Türkçe
    Turkish English
  • Yönetici Paneli Kullanıcı Paneli Dergilerim Araştırmalarım  (Beta) Takiplerim Profil
    Çıkış
  • Giriş

Aydın Gastronomy

Cilt: 2 - Sayı: 1

Yıl: 2018

Araştırma Makalesi

Araştırma Makalesi

1. Kremaların Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Nisin ve Lisozimin Etkisi

Özlem GÖNÜL Kamil BOSTAN

Sayfa: 1-13
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Araştırma Makalesi

2. Bebek Beslenmesinde Kullanılan Gıdaların Mikrobiyolojik Kalitelerinin Araştırılması

Tuğçe BAHÇECİ Burcu ÇAKMAK SANCAR Haydar ÖZPINAR

Sayfa: 15-20
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Araştırma Makalesi

3. Kızılcık İlave Edilerek Üretilmiş Salamların Çeşitli Kalite Özelliklerinin İncelenmesi

Harun URUN

Sayfa: 21-29
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Derleme

Derleme

4. Flavonoidler ve Sağlık Üzerine Etkileri

Marve ATINÇ İndrani KALKAN

Sayfa: 31-38
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Derleme

5. 20. Yüzyılda Orta Toroslardaki Yörüklerin Mutfak Kültürü

Hasan ERSAVAŞ Oya ÖZKANLI

Sayfa: 39-49
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Derleme

6. Çiriş Otu ve Türk Mutfağında Kullanımı

Meryem BADAYMAN Ekin DİNÇEL Ayla ÜNVER ALÇAY

Sayfa: 51-55
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF
Kapak Resmi İndir
       
  • Arşiv
    • Cilt: 1 Sayı: 1
    • Cilt: 1 Sayı: 2
    • Cilt: 2 Sayı: 1
    • Cilt: 2 Sayı: 2
    • Cilt: 3 Sayı: 1



Aksi belirtilmediği sürece, bu sitedeki içerik Creative Commons Attribution 4.0 International lisansı ile lisanslanmıştır. (CC-BY-NC 4.0)

by-nc.png