Volume: 35 Issue: 5, 10/1/10

Year: 2010

Articles

 

2. Laktasyon Dönemi Boyunca Saanen X Kilis Keçi Sütü Bileşimindeki Değişimler (İngilizce)

 

3. Nişasta Miktarının ve Çöven Suyu İlavesinin Lokumların bazı Özellikleri Üzerine Etkileri

 

4. Homojenizasyon ve Pastörizasyonun Beyaz Peynir ve Peyniraltı Suyu Bileşimine Etkisi

 

5. Hellim Peynirinin Bileşimi ile Renk ve Dokusal Özellikleri Arasındaki İlişkiler

 

6. Süte Farklı Isıl İşlem Uygulamalarının Ayran Kalitesine Etkisi

 

7. UV-C Uygulamasının Sıvı Yumurta Beyazının Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Etkisi

 

9. Moleküler Esaslı Yöntemlerin Gıda Kaynaklı Mayaların Tanımlanmalarında Kullanılmaları

 

10. Flavonoidlerin Biyoyararlılığını Etkileyen Faktörler