avatar
Armin Amanpour Yrd. Doç. Dr. İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ
Yayın 5 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 4 TR Dizin Atıf 1
5 Yayın
0 Hakemlik
4 CrossRef Atıf
1 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Beslenme ve Diyetetik Beslenme Bilimi Gıda Özellikleri Gıda ve Beslenme Dengesi Halk Sağlığı Beslenmesi Beslenme ve Diyetetik (Diğer) Gıda Mühendisliği Paketleme, Depolama ve Taşımacılık (Gıda ve Tarım Ürünleri hariç) Gıda ve Ağırlama Hizmetleri Fonksiyonel Gıdalar Gıda Tüketimi

Kurum

İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Mavi Işık Maruziyetinin Sirkadiyen Ritim ve Beslenme Üzerindeki Etkisi
DOI: 10.34087/cbusbed.891351
ATIF 3 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5636

3

2

5636

1

1

2615

Yayınlar

0

4426

1

2615

2

5636

Effects of Cultivar, Maturity Index and Growing Region on Fatty Acid Composition of Olive Oils
Yazarlar: Songül Kesen , Armin Amanpour , A. Salih Sonmezdag, Hasim Kelebek, Serkan Selli
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1000

0

1000

Characterization of fatty acids composition in Iranian Phishomi extra-virgin olive oil
Yazarlar: Armin Amanpour , Songul Kesen, Hasim Kelebek, Serkan Sellı
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 703

0

703

Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

1

1

2615

Mavi Işık Maruziyetinin Sirkadiyen Ritim ve Beslenme Üzerindeki Etkisi
DOI: 10.34087/cbusbed.891351
ATIF 3 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5636

3

2

5636

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.