Aslı Barla Demirkoz profil resmi
Aslı Barla Demirkoz Prof. Dr. İstanbul Okan Üniversitesi
Yayın 4 Hakemlik 1
4 Yayın
1 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Beslenme Bilimi Gıda Özellikleri Analitik Kimya Analitik Spektrometri Organik Kimya Gıda Bilimleri Gıda Kimyası Aroma Kimyası Doğal Ürünler Kimyası

Kurum

İstanbul Okan Üniversitesi

Yayınlar

ÇİLEK VE KARPUZ AROMALI SAKIZLARDA AROMA KALICILIĞININ RETRONAZAL AROMA YAKALAMA CİHAZI VE DUYUSAL ANALİZ TEKNİKLERİ KULLANILARAK ARAŞTIRILMASI
Yazarlar: Pinar Uzun , Ahmet Emir Özünal, Melis Ayabakan, Hakan Başkaya, Nuray Doğan, Sonay Merve Gülay, Büşra Hantal, Melike Üner, Aslı Barla Demirkoz
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 161

0

161

ÇİLEK VE KARPUZ AROMALI SAKIZLARDA AROMA KALICILIĞININ RETRONAZAL AROMA YAKALAMA CİHAZI VE DUYUSAL ANALİZ TEKNİKLERİ KULLANILARAK ARAŞTIRILMASI
Yazarlar: Pinar Uzun , Ahmet Emir Özünal, Hakan Başkaya, Nuray Doğan, Sonay Merve Gülay, Büşra Hantal, Aslı Barla Demirkoz
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21139
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 645

0

645

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Hakemlik

Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.