Aslı Barla Demirkoz profil resmi
Aslı Barla Demirkoz Prof. Dr. İstanbul Okan Üniversitesi
Yayın 5 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 2
5 Yayın
1 Hakemlik
2 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Özellikleri Analitik Spektrometri Beslenme Bilimi Organik Kimya Analitik Kimya Gıda Bilimleri Gıda Kimyası Aroma Kimyası Doğal Ürünler Kimyası

Kurum

İstanbul Okan Üniversitesi

Yayınlar

0

50

ÇİLEK VE KARPUZ AROMALI SAKIZLARDA AROMA KALICILIĞININ RETRONAZAL AROMA YAKALAMA CİHAZI VE DUYUSAL ANALİZ TEKNİKLERİ KULLANILARAK ARAŞTIRILMASI
Yazarlar: Pinar Uzun , Ahmet Emir Özünal, Melis Ayabakan, Hakan Başkaya, Nuray Doğan, Sonay Merve Gülay, Büşra Hantal, Melike Üner, Aslı Barla Demirkoz
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 269

0

269

ÇİLEK VE KARPUZ AROMALI SAKIZLARDA AROMA KALICILIĞININ RETRONAZAL AROMA YAKALAMA CİHAZI VE DUYUSAL ANALİZ TEKNİKLERİ KULLANILARAK ARAŞTIRILMASI
Yazarlar: Pinar Uzun , Ahmet Emir Özünal, Hakan Başkaya, Nuray Doğan, Sonay Merve Gülay, Büşra Hantal, Aslı Barla Demirkoz
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21139
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 916

0

916

Hakemlik

Yayınlar

2

0

50

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.