avatar
Aslı Albayrak Karaoğlu Öğretim Görevlisi BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ
Yayın 2 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 1
2 Yayın
1 Hakemlik
1 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Süt Teknolojisi

Kurum

BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

İnek ve keçi sütünden yapılan yarı sert peynirin bazı özellikleri
DOI: 10.29050/harranziraat.1195205
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 615

0

615

Yayınlar

İnek ve keçi sütünden yapılan yarı sert peynirin bazı özellikleri
DOI: 10.29050/harranziraat.1195205
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 615

1

0

615

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.