avatar
Aslı Albayrak Karaoğlu Dr. Öğretim Görevlisi BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ
Yayın 2 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 2
2 Yayın
2 Hakemlik
2 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri Süt Teknolojisi

Kurum

BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

İnek ve keçi sütünden yapılan yarı sert peynirin bazı özellikleri
DOI: 10.29050/harranziraat.1195205
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 852

0

852

Yayınlar

İnek ve keçi sütünden yapılan yarı sert peynirin bazı özellikleri
DOI: 10.29050/harranziraat.1195205
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 852

1

0

852

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.