Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Aydın Kılıç
Yrd. Doç. Dr.
RTEÜ, GAstronomi Bölümü
Yayın
1
Hakemlik
2
1
Yayın
2
Hakemlik
25027973400
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Et Teknolojisi
Gıda Sürdürülebilirliği
Kurutma Teknolojileri
Gıda Bilimleri (Diğer)
Et
balık
su ürünleri
kalite
güvenlik
sürdürülebilirlik
Kurum
RTEÜ, GAstronomi Bölümü
Yayınlar
HAMSİ'NİN LTHV (DÜŞÜK SICAKLIK VE YÜKSEK HIZ) KURUTMA KARAKTERİSTİKLERİ VE MATEMATİKSEL MODELLENMESİ (Engraulis encrasicolus)
Yazarlar:
Aydin Kılıc
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1092
0
FAVORİ
1092
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Editörlük
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
Alan Editörü
Hakemlik
Gazi University Journal of Science
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat