Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Emine Aytunga Arık Kibar
Dr.
TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi
Yayın
1
Hakemlik
1
1
Yayın
1
Hakemlik
0000-0001-6657-6342
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Kurum
TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi
Yayınlar
TÜRKİYE’YE ÖZGÜ ÇAM VE ÇİÇEK BALLARININ KALİTE ÖZELLİKLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ: FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLER ARASINDAKİ İLİŞKİ
Yazarlar:
Özlem Aslan
,
Emine Aytunga Arık Kibar
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23045
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3
0
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Hakemlik
Journal of Agricultural Sciences
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat