Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Büşra Meltem Türkmen
Arş. Gör.
İstanbul Medipol Üniversitesi
Yayın
3
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
47
TR Dizin Atıf
4
3
Yayın
0
Hakemlik
47
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
0000-0001-9953-1749
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Aşçılık
Gastronomik Trendler
Yöresel Mutfaklar
Gıda Tüketimi
Yiyecek ve İçecek
Mutfak Planlama
Temel Mutfak Teknikleri
Gastronomi (Diğer)
Kurum
İstanbul Medipol Üniversitesi
Popüler Yayınları
GELENEKSEL BİR ÜRÜN OLARAK KASTAMONU PASTIRMASI
Yazarlar:
Nuray Türker
,
Meltem Türkmen
, Esra Caymaz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.527286
ATIF
5
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7313
5
ATIF
1
FAVORİ
7313
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
GELENEKSEL BİR ÜRÜN OLARAK KASTAMONU PASTIRMASI
Yazarlar:
Nuray Türker
,
Meltem Türkmen
, Esra Caymaz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.527286
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7313
1
FAVORİ
7313
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizm Eğitiminin Gıda Güvenliği Bilgisi ve Davranışına Etkisi
Yazarlar:
Nurettin Ayaz
, Kübra Sünbül,
Büşra Meltem Türkmen
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1359
0
FAVORİ
1359
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YÖRESEL YİYECEKLERİ KONU ALAN LİSANSÜSTÜ TEZLERİN BİBLİYOMETRİK ANALİZİ
Yazarlar:
Nurettin Ayaz
,
Büşra Meltem Türkmen
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.411345
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7450
0
FAVORİ
7450
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Turizm Akademik Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
GELENEKSEL BİR ÜRÜN OLARAK KASTAMONU PASTIRMASI
Yazarlar:
Nuray Türker
,
Meltem Türkmen
, Esra Caymaz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.527286
ATIF
5
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7313
5
ATIF
1
FAVORİ
7313
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YÖRESEL YİYECEKLERİ KONU ALAN LİSANSÜSTÜ TEZLERİN BİBLİYOMETRİK ANALİZİ
Yazarlar:
Nurettin Ayaz
,
Büşra Meltem Türkmen
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.411345
ATIF
42
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7450
42
ATIF
0
FAVORİ
7450
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat