Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Nuray Türker
Prof. Dr.
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ
Yayın
18
Hakemlik
31
CrossRef Atıf
9
TR Dizin Atıf
24
18
Yayın
31
Hakemlik
9
CrossRef Atıf
24
TR Dizin Atıf
0000-0001-5701-5674
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm (Diğer)
Kurum
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
YENİ YİYECEK FOBİSİ VE GASTRONOMİ TURİZMİNİN GELİŞMESİNE ETKİSİ: KALİTATİF BİR ÇALIŞMA
Yazarlar:
Nuray Türker
,
Emre Akmanoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1055484
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1443
0
ATIF
2
FAVORİ
1443
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Batı Karadeniz Bölümü Antik Kentlerinin Kültürel Miras Turizmi Açısından Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Nuray Türker
, Zuhal Yaşar
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3764
0
ATIF
2
FAVORİ
3764
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kültürel Etnosentrizm ve Gastronomi: Türk Tüketicilerin Entomofoji Tutumları Üzerine Kalitatif Bir Çalışma
Yazarlar: Damla Payas,
Nuray Türker
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.917142
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2327
0
ATIF
2
FAVORİ
2327
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İŞ MOTİVASYONU İLE İŞ TATMİNİ ÜZERİNE OTEL İŞLETMELERİNDE KARŞILAŞTIRMALI BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Samet Gökkaya
,
Nuray Türker
Yayın Bilgisi: 2018 ,
İktisadi İdari ve Siyasal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.25204/iktisad.347203
ATIF
6
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6865
6
ATIF
1
FAVORİ
6865
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastrodiplomasi Türk Mutfağının Tanıtımında Bir Araç Olabilir Mi?
Yazarlar:
Nuray Türker
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6966
0
ATIF
1
FAVORİ
6966
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
SİNOP AYANCIK MUTFAĞINDA MISIR VE MISIRDAN YAPILAN YEMEKLER
Yazarlar:
Sibel Ayyıldız
,
Nuray Türker
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Karadeniz İncelemeleri Dergisi
DOI: 10.18220/kid.1584910
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
170
0
FAVORİ
170
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ROMA DÖNEMİ’NDEN GÜNÜMÜZE SAFRANBOLU VE ÇEVRESİNDE BAĞCILIK, ÜZÜM VE ŞARAP ÜRETİMİ
Yazarlar:
Nuray Türker
,
Durmus Gur
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Karadeniz Araştırmaları
DOI: 10.56694/karadearas.1489050
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
583
1
FAVORİ
583
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Aşırı Turizmin Dünya Mirası Şehri Sakinlerinin Yaşam Kalitesine Etkisi
Yazarlar:
Nuray Türker
,
Cenk Murat Koçoğlu
,
Ömer Saraç
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of New Tourism Trends
DOI: 10.58768/joinntt.1436906
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
560
1
FAVORİ
560
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TURİZM İŞLETMELERİNDE ÇOCUK DOSTU YİYECEK ÜRETİMİ: RESORT OTELLERDE KALİTATİF BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Nuray Türker
,
Naim Varlı
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1349563
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
338
0
FAVORİ
338
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÇOCUKLU AİLELERİN OTEL SEÇİMİNDE ETKİLİ OLAN FAKTÖRLERİN BELİRLENMESİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar: Cenk Murat Koçoğlu,
Nuray Türker
, Ayşegül Acar
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Beykoz Akademi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1481
0
FAVORİ
1481
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YENİ YİYECEK FOBİSİ VE GASTRONOMİ TURİZMİNİN GELİŞMESİNE ETKİSİ: KALİTATİF BİR ÇALIŞMA
Yazarlar:
Nuray Türker
,
Emre Akmanoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1055484
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1443
2
FAVORİ
1443
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kültürel Etnosentrizm ve Gastronomi: Türk Tüketicilerin Entomofoji Tutumları Üzerine Kalitatif Bir Çalışma
Yazarlar: Damla Payas,
Nuray Türker
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.917142
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2327
2
FAVORİ
2327
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kültürel Farklılıklar: Hofstede’nin Kültürel Boyutları Üzerine Trabzon ve Şanlıurfa İllerinde Bir Uygulama
Yazarlar:
Nuray Türker
, Doğan Karadağ
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Journal of Economy Culture and Society
DOI: 10.26650/JECS2019-0033
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3497
0
FAVORİ
3497
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de Meydana Gelen Su Sporları Kazalarının İncelenmesi
Yazarlar:
NURAY Türker
, Burak Uyanık,
Barış Barlas
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1793
0
FAVORİ
1793
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DİNİ MEKANLARI ZİYARET EDEN TURİSTLERİN SEYAHAT MOTİVASYONLARI: KASTAMONU İLİNDE BİR UYGULAMA
Yazarlar:
Nuray Türker
, Emrullah Akça,
Mehmet Uçar
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5040
1
FAVORİ
5040
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GELENEKSEL BİR ÜRÜN OLARAK KASTAMONU PASTIRMASI
Yazarlar:
Nuray Türker
,
Meltem Türkmen
, Esra Caymaz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.527286
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6533
1
FAVORİ
6533
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Batı Karadeniz Bölümü Antik Kentlerinin Kültürel Miras Turizmi Açısından Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Nuray Türker
, Zuhal Yaşar
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3764
2
FAVORİ
3764
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastrodiplomasi Türk Mutfağının Tanıtımında Bir Araç Olabilir Mi?
Yazarlar:
Nuray Türker
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6966
1
FAVORİ
6966
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İŞ MOTİVASYONU İLE İŞ TATMİNİ ÜZERİNE OTEL İŞLETMELERİNDE KARŞILAŞTIRMALI BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Samet Gökkaya
,
Nuray Türker
Yayın Bilgisi: 2018 ,
İktisadi İdari ve Siyasal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.25204/iktisad.347203
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6865
1
FAVORİ
6865
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin Turizm Sektörü Algıları: Karabük Üniversitesi Öğrencileri Üzerine bir Araştırma
Yazarlar:
Nuray Türker
, Mehmet Uçar, Muzaffer Ali Ateş
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3270
1
FAVORİ
3270
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizmin Yerel Halkın Yaşam Kalitesi Üzerine Etkisi: Safranbolu Örneği
Yazarlar:
Nuray Türker
, Şengül Selçuk, Aygül Özyıldırım
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yerel Halkın Serbest Zaman Değerlendirme Alışkanlıkları: Safranbolu Örneği
Yazarlar:
Nuray Türker
, Hanife Ölçer, Arzuhan Aydın
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5824
1
FAVORİ
5824
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnfaz Koruma Memurlarının İş Doyumu ve Örgütsel Bağlılıkları: Batı Karadeniz Bölümü Örneği
Yazarlar:
Nuray Türker
, İsmail Öztürk
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
747
0
FAVORİ
747
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Beykoz Akademi Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
İktisadi İdari ve Siyasal Araştırmalar Dergisi
Journal of Economy Culture and Society
Journal of New Tourism Trends
Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Karadeniz Araştırmaları
Karadeniz İncelemeleri Dergisi
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Editörlük
Düzce Üniversitesi Süs ve Tıbbi Bitkiler Botanik Bahçesi Dergisi
Alan Editörü
Journal of Humanities and Tourism Research
Teknik Editör , Editör
Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Teknik Editör , Editör
Kurul Üyeliği
Düzce Üniversitesi Süs ve Tıbbi Bitkiler Botanik Bahçesi Dergisi
Journal of Humanities and Tourism Research
Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Advances in Hospitality and Tourism Research (AHTR)
Alanya Akademik Bakış
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
Artuklu Kaime Uluslararası İktisadi ve İdari Araştırmalar Dergisi
Aydın Gastronomy
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Doğu Coğrafya Dergisi
Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Journal of New Tourism Trends
Journal of Tourism Leisure and Hospitality
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Kocaeli Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Tourism and Recreation
Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Yaşlı Sorunları Araştırma Dergisi
Yükseköğretim ve Bilim Dergisi
Yayınlar
GELENEKSEL BİR ÜRÜN OLARAK KASTAMONU PASTIRMASI
Yazarlar:
Nuray Türker
,
Meltem Türkmen
, Esra Caymaz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.527286
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6533
3
ATIF
1
FAVORİ
6533
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İŞ MOTİVASYONU İLE İŞ TATMİNİ ÜZERİNE OTEL İŞLETMELERİNDE KARŞILAŞTIRMALI BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Samet Gökkaya
,
Nuray Türker
Yayın Bilgisi: 2018 ,
İktisadi İdari ve Siyasal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.25204/iktisad.347203
ATIF
6
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6865
6
ATIF
1
FAVORİ
6865
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat