Nuray TÜRKER Prof. Dr. Karabük Üniversitesi Safranbolu Turizm Fakültesi
Yayın 14 Hakemlik 24 CrossRef Atıf 7 TR Dizin Atıf 1
14 Yayın
24 Hakemlik
7 CrossRef Atıf
1 TR Dizin Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Otel İşletmeciliği Sürdürülebilir Turizm Turizmde Çevre Yönetimi

Kurum

Karabük Üniversitesi Safranbolu Turizm Fakültesi

Popüler Yayınları

Yerel Halkın Serbest Zaman Değerlendirme Alışkanlıkları: Safranbolu Örneği
Yazarlar: Nuray TÜRKER , Hanife ÖLÇER, Arzuhan AYDIN
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4529

0

ATIF

1

FAVORİ

4529

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizmin Yerel Halkın Yaşam Kalitesi Üzerine Etkisi: Safranbolu Örneği
Yazarlar: Nuray TÜRKER , Şengül SELÇUK, Aygül ÖZYILDIRIM
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 0

0

ATIF

1

FAVORİ

0

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

1

FAVORİ

2673

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

1

FAVORİ

2753

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kültürel Etnosentrizm ve Gastronomi: Türk Tüketicilerin Entomofoji Tutumları Üzerine Kalitatif Bir Çalışma
Yazarlar: Damla PAYAS, Nuray TÜRKER
DOI: 10.32958/gastoria.917142
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1483

0

ATIF

1

FAVORİ

1483

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

Yayınlar

ÇOCUKLU AİLELERİN OTEL SEÇİMİNDE ETKİLİ OLAN FAKTÖRLERİN BELİRLENMESİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar: Cenk Murat KOÇOĞLU, Nuray TÜRKER , Ayşegül ACAR
Yayın Bilgisi: 2022 , Beykoz Akademi Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 360

0

FAVORİ

360

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

1

FAVORİ

758

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

1

FAVORİ

1483

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kültürel Farklılıklar: Hofstede’nin Kültürel Boyutları Üzerine Trabzon ve Şanlıurfa İllerinde Bir Uygulama
Yazarlar: Nuray TÜRKER , Doğan KARADAĞ
DOI: 10.26650/JECS2019-0033
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2011

0

FAVORİ

2011

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

1171

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

4396

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GELENEKSEL BİR ÜRÜN OLARAK KASTAMONU PASTIRMASI
Yazarlar: Nuray TÜRKER , Meltem TÜRKMEN , Esra CAYMAZ
DOI: 10.32958/gastoria.527286
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5204

0

FAVORİ

5204

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

1

FAVORİ

2753

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

5348

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

6140

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

1

FAVORİ

2673

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yerel Halkın Serbest Zaman Değerlendirme Alışkanlıkları: Safranbolu Örneği
Yazarlar: Nuray TÜRKER , Hanife ÖLÇER, Arzuhan AYDIN
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4529

1

FAVORİ

4529

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizmin Yerel Halkın Yaşam Kalitesi Üzerine Etkisi: Safranbolu Örneği
Yazarlar: Nuray TÜRKER , Şengül SELÇUK, Aygül ÖZYILDIRIM
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 0

1

FAVORİ

0

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

547

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

Yayınlar

GELENEKSEL BİR ÜRÜN OLARAK KASTAMONU PASTIRMASI
Yazarlar: Nuray TÜRKER , Meltem TÜRKMEN , Esra CAYMAZ
DOI: 10.32958/gastoria.527286
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5204

1

ATIF

0

FAVORİ

5204

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

6

ATIF

0

FAVORİ

6140

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.