avatar
Nuray Türker Prof. Dr. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ
Yayın 18 Hakemlik 32 CrossRef Atıf 12 TR Dizin Atıf 24
18 Yayın
32 Hakemlik
12 CrossRef Atıf
24 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm (Diğer)

Kurum

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Kültürel Etnosentrizm ve Gastronomi: Türk Tüketicilerin Entomofoji Tutumları Üzerine Kalitatif Bir Çalışma
Yazarlar: Damla Payas, Nuray Türker
DOI: 10.32958/gastoria.917142
ATIF 0 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2432

0

2

2432

0

2

1562

0

2

3903

ROMA DÖNEMİ’NDEN GÜNÜMÜZE SAFRANBOLU VE ÇEVRESİNDE BAĞCILIK, ÜZÜM VE ŞARAP ÜRETİMİ
Yayın Bilgisi: 2024 , Karadeniz Araştırmaları
DOI: 10.56694/karadearas.1489050
ATIF 0 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 826

0

2

826

Gastrodiplomasi Türk Mutfağının Tanıtımında Bir Araç Olabilir Mi?
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7187

0

1

7187

Yayınlar

SİNOP AYANCIK MUTFAĞINDA MISIR VE MISIRDAN YAPILAN YEMEKLER
Yayın Bilgisi: 2024 , Karadeniz İncelemeleri Dergisi
DOI: 10.18220/kid.1584910
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 291

0

291

ROMA DÖNEMİ’NDEN GÜNÜMÜZE SAFRANBOLU VE ÇEVRESİNDE BAĞCILIK, ÜZÜM VE ŞARAP ÜRETİMİ
Yayın Bilgisi: 2024 , Karadeniz Araştırmaları
DOI: 10.56694/karadearas.1489050
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 826

2

826

Aşırı Turizmin Dünya Mirası Şehri Sakinlerinin Yaşam Kalitesine Etkisi
Yayın Bilgisi: 2024 , Journal of New Tourism Trends
DOI: 10.58768/joinntt.1436906
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 773

1

773

0

455

ÇOCUKLU AİLELERİN OTEL SEÇİMİNDE ETKİLİ OLAN FAKTÖRLERİN BELİRLENMESİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar: Cenk Murat Koçoğlu, Nuray Türker , Ayşegül Acar
Yayın Bilgisi: 2022 , Beykoz Akademi Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1667

0

1667

2

1562

2

2432

Kültürel Farklılıklar: Hofstede’nin Kültürel Boyutları Üzerine Trabzon ve Şanlıurfa İllerinde Bir Uygulama
Yazarlar: Nuray Türker , Doğan Karadağ
DOI: 10.26650/JECS2019-0033
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3700

0

3700

0

1909

1

5154

GELENEKSEL BİR ÜRÜN OLARAK KASTAMONU PASTIRMASI
Yazarlar: Nuray Türker , Meltem Türkmen , Esra Caymaz
DOI: 10.32958/gastoria.527286
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6739

1

6739

2

3903

1

7187

1

6944

Turizmin Yerel Halkın Yaşam Kalitesi Üzerine Etkisi: Safranbolu Örneği
Yazarlar: Nuray Türker , Şengül Selçuk, Aygül Özyıldırım
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1

1

1

Yerel Halkın Serbest Zaman Değerlendirme Alışkanlıkları: Safranbolu Örneği
Yazarlar: Nuray Türker , Hanife Ölçer, Arzuhan Aydın
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5905

1

5905

0

790

Yayınlar

Aşırı Turizmin Dünya Mirası Şehri Sakinlerinin Yaşam Kalitesine Etkisi
Yayın Bilgisi: 2024 , Journal of New Tourism Trends
DOI: 10.58768/joinntt.1436906
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 773

1

1

773

GELENEKSEL BİR ÜRÜN OLARAK KASTAMONU PASTIRMASI
Yazarlar: Nuray Türker , Meltem Türkmen , Esra Caymaz
DOI: 10.32958/gastoria.527286
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6739

4

1

6739

7

1

6944

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.