Nuray Türker profil resmi
Nuray Türker Prof. Dr. Karabük Üniversitesi Safranbolu Turizm Fakültesi
Yayın 15 Hakemlik 27 CrossRef Atıf 7 TR Dizin Atıf 22
15 Yayın
27 Hakemlik
7 CrossRef Atıf
22 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Otel İşletmeciliği Sürdürülebilir Turizm Turizmde Çevre Yönetimi

Kurum

Karabük Üniversitesi Safranbolu Turizm Fakültesi

Popüler Yayınları

Kültürel Etnosentrizm ve Gastronomi: Türk Tüketicilerin Entomofoji Tutumları Üzerine Kalitatif Bir Çalışma
Yazarlar: Damla Payas, Nuray Türker
DOI: 10.32958/gastoria.917142
ATIF 0 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1933

0

2

1933

0

2

1129

0

1

2989

Gastrodiplomasi Türk Mutfağının Tanıtımında Bir Araç Olabilir Mi?
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6027

0

1

6027

Yerel Halkın Serbest Zaman Değerlendirme Alışkanlıkları: Safranbolu Örneği
Yazarlar: Nuray Türker , Hanife Ölçer, Arzuhan Aydın
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5227

0

1

5227

Yayınlar

0

24

ÇOCUKLU AİLELERİN OTEL SEÇİMİNDE ETKİLİ OLAN FAKTÖRLERİN BELİRLENMESİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar: Cenk Murat Koçoğlu, Nuray Türker , Ayşegül Acar
Yayın Bilgisi: 2022 , Beykoz Akademi Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 834

0

834

2

1129

2

1933

Kültürel Farklılıklar: Hofstede’nin Kültürel Boyutları Üzerine Trabzon ve Şanlıurfa İllerinde Bir Uygulama
Yazarlar: Nuray Türker , Doğan Karadağ
DOI: 10.26650/JECS2019-0033
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2655

0

2655

0

1369

0

4685

GELENEKSEL BİR ÜRÜN OLARAK KASTAMONU PASTIRMASI
Yazarlar: Nuray Türker , Meltem Türkmen , Esra Caymaz
DOI: 10.32958/gastoria.527286
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5733

1

5733

1

3271

1

6027

0

6494

1

2989

Yerel Halkın Serbest Zaman Değerlendirme Alışkanlıkları: Safranbolu Örneği
Yazarlar: Nuray Türker , Hanife Ölçer, Arzuhan Aydın
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5227

1

5227

Turizmin Yerel Halkın Yaşam Kalitesi Üzerine Etkisi: Safranbolu Örneği
Yazarlar: Nuray Türker , Şengül Selçuk, Aygül Özyıldırım
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 0

1

0

0

615

Yayınlar

GELENEKSEL BİR ÜRÜN OLARAK KASTAMONU PASTIRMASI
Yazarlar: Nuray Türker , Meltem Türkmen , Esra Caymaz
DOI: 10.32958/gastoria.527286
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5733

1

1

5733

6

0

6494

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.