avatar
Nuray Türker Prof. Dr. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ
Yayın 19 Hakemlik 35 CrossRef Atıf 19 TR Dizin Atıf 27
19 Yayın
35 Hakemlik
19 CrossRef Atıf
27 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm (Diğer) Yöresel Mutfaklar

Kurum

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Kültürel Etnosentrizm ve Gastronomi: Türk Tüketicilerin Entomofoji Tutumları Üzerine Kalitatif Bir Çalışma
Yazarlar: Damla Payas, Nuray Türker
DOI: 10.32958/gastoria.917142
ATIF 0 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2688

0

2

2688

1

2

1762

0

2

4220

ROMA DÖNEMİ’NDEN GÜNÜMÜZE SAFRANBOLU VE ÇEVRESİNDE BAĞCILIK, ÜZÜM VE ŞARAP ÜRETİMİ
Yayın Bilgisi: 2024 , Karadeniz Araştırmaları
DOI: 10.56694/karadearas.1489050
ATIF 1 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1439

1

2

1439

Gastrodiplomasi Türk Mutfağının Tanıtımında Bir Araç Olabilir Mi?
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7658

0

1

7658

Yayınlar

0

176

SİNOP AYANCIK MUTFAĞINDA MISIR VE MISIRDAN YAPILAN YEMEKLER
Yayın Bilgisi: 2024 , Karadeniz İncelemeleri Dergisi
DOI: 10.18220/kid.1584910
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 554

0

554

ROMA DÖNEMİ’NDEN GÜNÜMÜZE SAFRANBOLU VE ÇEVRESİNDE BAĞCILIK, ÜZÜM VE ŞARAP ÜRETİMİ
Yayın Bilgisi: 2024 , Karadeniz Araştırmaları
DOI: 10.56694/karadearas.1489050
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1439

2

1439

Aşırı Turizmin Dünya Mirası Şehri Sakinlerinin Yaşam Kalitesine Etkisi
Yayın Bilgisi: 2024 , Journal of New Tourism Trends
DOI: 10.58768/joinntt.1436906
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1392

1

1392

0

700

ÇOCUKLU AİLELERİN OTEL SEÇİMİNDE ETKİLİ OLAN FAKTÖRLERİN BELİRLENMESİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar: Cenk Murat Koçoğlu, Nuray Türker , Ayşegül Acar
Yayın Bilgisi: 2022 , Beykoz Akademi Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2249

0

2249

2

1762

2

2688

Kültürel Farklılıklar: Hofstede’nin Kültürel Boyutları Üzerine Trabzon ve Şanlıurfa İllerinde Bir Uygulama
Yazarlar: Nuray Türker , Doğan Karadağ
DOI: 10.26650/JECS2019-0033
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4188

0

4188

0

2214

1

5364

GELENEKSEL BİR ÜRÜN OLARAK KASTAMONU PASTIRMASI
Yazarlar: Nuray Türker , Meltem Türkmen , Esra Caymaz
DOI: 10.32958/gastoria.527286
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7235

1

7235

2

4220

1

7658

1

7111

Yerel Halkın Serbest Zaman Değerlendirme Alışkanlıkları: Safranbolu Örneği
Yazarlar: Nuray Türker , Hanife Ölçer, Arzuhan Aydın
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6121

1

6121

Turizmin Yerel Halkın Yaşam Kalitesi Üzerine Etkisi: Safranbolu Örneği
Yazarlar: Nuray Türker , Şengül Selçuk, Aygül Özyıldırım
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2

1

2

0

890

Yayınlar

ROMA DÖNEMİ’NDEN GÜNÜMÜZE SAFRANBOLU VE ÇEVRESİNDE BAĞCILIK, ÜZÜM VE ŞARAP ÜRETİMİ
Yayın Bilgisi: 2024 , Karadeniz Araştırmaları
DOI: 10.56694/karadearas.1489050
ATIF 1 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1439

1

2

1439

Aşırı Turizmin Dünya Mirası Şehri Sakinlerinin Yaşam Kalitesine Etkisi
Yayın Bilgisi: 2024 , Journal of New Tourism Trends
DOI: 10.58768/joinntt.1436906
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1392

3

1

1392

1

2

1762

GELENEKSEL BİR ÜRÜN OLARAK KASTAMONU PASTIRMASI
Yazarlar: Nuray Türker , Meltem Türkmen , Esra Caymaz
DOI: 10.32958/gastoria.527286
ATIF 5 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7235

5

1

7235

9

1

7111

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.