Nuray TÜRKER Prof. Dr. Karabük Üniversitesi Safranbolu Turizm Fakültesi
Yayın 13 Atıf 5 Hakemlik 23
13 Yayın
5 Atıf
23 Hakemlik
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Otel İşletmeciliği Sürdürülebilir Turizm Turizmde Çevre Yönetimi

Kurum

Karabük Üniversitesi Safranbolu Turizm Fakültesi

Yayınlar

GELENEKSEL BİR ÜRÜN OLARAK KASTAMONU PASTIRMASI
Yazarlar: Nuray TÜRKER , Meltem TÜRKMEN , Esra CAYMAZ
DOI: 10.32958/gastoria.527286
ATIF 1 FAVORİ 0

1

ATIF

0

FAVORİ

0

ATIF

1

FAVORİ

0

ATIF

1

FAVORİ
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.