Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ferid Aydın
Yrd. Doç. Dr.
Atatürk Üniversitesi
Yayın
4
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
2
4
Yayın
0
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
0000-0002-9931-6202
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Hububat Teknolojisi
Kurum
Atatürk Üniversitesi
Yayınlar
Ekmeğin Yüksek Hidrostatik Basınçla İşlenmiş Peynir Altı Suyuyla Zenginleştirilmesi
Yazarlar:
Semra Çiçek
,
Ferid Aydın
,
Faruk Bozoglu
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Research in Agricultural Sciences
DOI: 10.17097/agricultureatauni.1500607
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
442
0
FAVORİ
442
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Üniversiteli Öğrencilerin Tükettikleri Besinler ile Okul Başarı Durumları Arasındaki İlişkinin Araştırılması
Yazarlar:
Nisanur Tataş Güllü
,
Ferid Aydın
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda Bilimi ve Mühendisliği Araştırmaları
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1572
0
FAVORİ
1572
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Helva Üretiminde Hammadde Kaynaklı Mikrobiyolojik Riskler ve Mikrobiyolojik Kritik Kontrol Noktalarının Tespiti
Yazarlar:
Ferid Aydın
, Burhan Başaran
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.415677
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2993
0
FAVORİ
2993
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sivas İlinde Ekmek Tüketim Alışkanlıkları ve Tüketici Dinamiklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Ferid Aydın
, Şadiye Yıldız
Yayın Bilgisi: 2013 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4801
0
FAVORİ
4801
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda Bilimi ve Mühendisliği Araştırmaları
Research in Agricultural Sciences
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Helva Üretiminde Hammadde Kaynaklı Mikrobiyolojik Riskler ve Mikrobiyolojik Kritik Kontrol Noktalarının Tespiti
Yazarlar:
Ferid Aydın
, Burhan Başaran
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.415677
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2993
2
ATIF
0
FAVORİ
2993
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat