Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Gizem Kezer
Dr. Öğr. Üyesi
AHI EVRAN UNIVERSITY
Yayın
3
Hakemlik
2
3
Yayın
2
Hakemlik
0000-0003-1530-3664
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
AHI EVRAN UNIVERSITY
Yayınlar
Geleneksel yöntemle üretilen kefir ile ticari kefirlerin bazı mikrobiyolojik özelliklerinin karşılaştırılması
Yazarlar:
Gizem Kezer
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
987
0
FAVORİ
987
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hayvan beslemede alternatif fermente yem olarak: Chia (Salvia hispanica L.) bitkisi silajı
Yazarlar:
Gökhan Filik
,
Ayşe Gül Civaner
,
Gizem Kezer
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
327
0
FAVORİ
327
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ticari probiyotik yoğurtların bazı mikrobiyolojik özelliklerinin belirlenmesi
Yazarlar:
Gizem Kezer
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
566
0
FAVORİ
566
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Hakemlik
Black Sea Journal of Engineering and Science
ITU Journal of Food Science and Technology
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat