Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hamza Bozkır
Doç. Dr.
SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ, PAMUKOVA MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
Yayın
1
Hakemlik
4
TR Dizin Atıf
22
1
Yayın
4
Hakemlik
22
TR Dizin Atıf
0000-0002-8868-697X
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Gıda Teknolojileri
Kurutma Teknolojileri
Meyve-Sebze Teknolojisi
Temel Gıda İşlemleri
Kurum
SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ, PAMUKOVA MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
Yayınlar
KARAYEMİŞ ÖZÜTÜNÜN KÖPÜK MAT KURUTMA YÖNTEMİYLE KURUTULMASI VE KURUTMA SICAKLIĞININ KURUMA KARAKTERİSTİKLERİ VE BİYOAKTİF BİLEŞENLER ÜZERİNE ETKİSİNİN ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Mehmet Güldane
,
Hamza Bozkır
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23099
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
303
0
FAVORİ
303
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Editörlük
Journal of Agricultural Biotechnology
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Journal of Agricultural Biotechnology
Hakemlik
Gıda
International Journal of Pure and Applied Sciences
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat