Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hatice Köstereli
Akademik Ünvanı Yok
Diyetisyen Hatice Köstereli Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Merkezi
Yayın
1
Hakemlik
0
1
Yayın
0
Hakemlik
0009-0002-5754-1310
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Klinik Beslenme
Spor ve Egzersiz Beslenmesi
Beslenme ve Diyetetik (Diğer)
Kurum
Diyetisyen Hatice Köstereli Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Merkezi
Yayınlar
Effects of adding pomegranate (Punica granatum L.) juice to marinade on the formation of malondialdehyde, glyoxal, and methylglyoxal in red meat
Yazarlar:
Güleren Sabuncular
,
Buse Sarıkaya
,
Esra Güney
,
Yağmur Yeşil
,
Hatice Köstereli
,
Mustafa Yaman
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH25017
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
449
0
FAVORİ
449
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Food and Health
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.