Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ifeoma Mbaeyi-nwaoha
Prof. Dr.
University of Nigeria, Nsukka, Enugu State, Nigeria
Yayın
1
Hakemlik
0
1
Yayın
0
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Fermantasyon Teknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
University of Nigeria, Nsukka, Enugu State, Nigeria
Yayınlar
Proximate assessment and bioassay of breakfast cereals produced from blends of acha (Digitaria exilis), mungbean (Vigna eadiata) and cashew nut (Anarcadium occidentale Linn) flours
Yazarlar:
Deborah Chinwendu Ofoegbu
,
Ifeoma Mbaeyi-nwaoha
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
518
0
FAVORİ
518
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat