Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Rita Nwankwegu
Doktora
Ebonyi State University
Yayın
2
Hakemlik
0
2
Yayın
0
Hakemlik
0009-0002-9999-6532
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Teknolojileri
Kurum
Ebonyi State University
Yayınlar
Impact of acha, pigeon pea, and oyster mushroom flour blends on amino acid profiles: Economic and health benefit
Yazarlar:
Rita Nwankwegu
,
Ifeoma Mbaeyi-nwaoha
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
DOI: 10.58625/jfng-2665
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
24
0
FAVORİ
24
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Enhancing protein quality in breakfast cereals with blends of acha, pigeon pea, and oyster mushrooms
Yazarlar:
Rita Nwankwegu
,
Ifeoma Mbaeyi-nwaoha
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
DOI: 10.58625/jfng-2666
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
37
0
FAVORİ
37
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat