İlkin Şengün profil resmi
İlkin Şengün Prof. Dr. EGE ÜNİVERSİTESİ
Yayın 2 Hakemlik 0 TR Dizin Atıf 25
2 Yayın
0 Hakemlik
25 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Bitki Fizyolojisi Gıda Özellikleri Gıda Biyoteknolojisi Gıda Güvenliği, İzlenebilirliği, Sertifikasyonu ve Özgünlüğü Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Bilimleri (Diğer) Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Bilimleri

Kurum

EGE ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

Susuz lahana turşusundan izole edilen laktik asit bakterilerinin probiyotik potansiyeli
Yazarlar: Miray Gizem Bingöl, İlkin Şengün
Yayın Bilgisi: 2022 , Biyolojik Çeşitlilik ve Koruma
DOI: 10.46309/biodicon.2022.1034072
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 796

0

796

Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.