İlkin Şengün profil resmi
İlkin Şengün Prof. Dr. EGE ÜNİVERSİTESİ
Yayın 2 Hakemlik 0 TR Dizin Atıf 38
2 Yayın
0 Hakemlik
38 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Bitki Fizyolojisi Gıda Özellikleri Gıda Biyoteknolojisi Gıda Güvenliği, İzlenebilirliği, Sertifikasyonu ve Özgünlüğü Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Bilimleri (Diğer) Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Bilimleri

Kurum

EGE ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

166

Susuz lahana turşusundan izole edilen laktik asit bakterilerinin probiyotik potansiyeli
Yazarlar: Miray Gizem Bingöl, İlkin Şengün
DOI: 10.46309/biodicon.2022.1034072
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 957

0

957

Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.