avatar
Ayşegül Kırmızıgül Peker Arş. Gör. EGE ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayın 2 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 1 TR Dizin Atıf 8
2 Yayın
1 Hakemlik
1 CrossRef Atıf
8 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Mikrobiyolojisi

Kurum

EGE ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

Yayınlar

0

656

Hakemlik

Yayınlar

TÜRKİYE’DE SATIŞA SUNULAN ŞALGAM SULARININ LAKTİK ASİT BAKTERİLERİ POTANSİYELİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yayın Bilgisi: 2024 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24031
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 656

1

0

656

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.