avatar
İlkin Şengün Prof. Dr. Ege Üniversitesi
Yayın 14 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 49 TR Dizin Atıf 38
14 Yayın
4 Hakemlik
49 CrossRef Atıf
38 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Sürdürülebilirliği Gıda Bilimleri (Diğer)

Kurum

Ege Üniversitesi

Popüler Yayınları

Dut Sirkesinin Mikrobiyolojik, Fiziksel, Kimyasal, Antiradikal ve Antimikrobiyal Özellikleri
Yazarlar: İlkin Yücel Şengün , Gülden Kılıç
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449860
ATIF 6 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7257

6

1

7257

Farklı Sirke Çeşitlerinin Mikroflorası, Biyoaktif Bileşenleri ve Sağlık Üzerine Etkileri
Yazarlar: İlkin Yücel Şengün , Gülden Kılıç
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544831
ATIF 9 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 47360

9

1

47360

4

1

1084

GIDA İŞLETMELERİNDE COVID-19 SALGININA YÖNELİK ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLER VE ETKİN DEZENFEKSİYON UYGULAMALARI
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20075
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2922

4

1

2922

Yayınlar

PARAPROBİYOTİKLER VE POSTBİYOTİKLER: GIDA VE FARMAKOLOJİ UYGULAMALARI
Yayın Bilgisi: 2024 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24054
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 538

0

538

0

488

0

1237

0

899

GIDA İŞLETMELERİNDE COVID-19 SALGININA YÖNELİK ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLER VE ETKİN DEZENFEKSİYON UYGULAMALARI
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20075
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2922

1

2922

TÜKETİCİLERİN PROBİYOTİK VE PREBİYOTİK GIDALARA YÖNELİK BİLGİ DÜZEYLERİ VE TÜKETİM DURUMLARININ BELİRLENMESİ: İZMİR/BORNOVA ÖRNEĞİ
Yazarlar: İlkin Yücelşengün , Ayşegül Kırmızıgül, İbrahim Özaydın, Hasan Yarım
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19123
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2919

0

2919

Pastacılık Ürünlerinde Probiyotiklerin Kullanım Potansiyeli
Yazarlar: İlkin Yücel Şengün , Ceren Kutlu
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613644
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2814

0

2814

Farklı Sirke Çeşitlerinin Mikroflorası, Biyoaktif Bileşenleri ve Sağlık Üzerine Etkileri
Yazarlar: İlkin Yücel Şengün , Gülden Kılıç
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544831
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 47360

1

47360

BİTKİSEL KAYNAKLI BAZI DOĞAL ANTİMİKROBİYALLER
Yazarlar: İlkin Yücel Şengün , Berna Öztürk
DOI: 10.18036/aubtdc.407806
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7930

0

7930

Dut Sirkesinin Mikrobiyolojik, Fiziksel, Kimyasal, Antiradikal ve Antimikrobiyal Özellikleri
Yazarlar: İlkin Yücel Şengün , Gülden Kılıç
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449860
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7257

1

7257

Yayınlar

TÜRKİYE’DE SATIŞA SUNULAN ŞALGAM SULARININ LAKTİK ASİT BAKTERİLERİ POTANSİYELİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yayın Bilgisi: 2024 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24031
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 488

1

0

488

4

0

1237

2

0

899

GIDA İŞLETMELERİNDE COVID-19 SALGININA YÖNELİK ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLER VE ETKİN DEZENFEKSİYON UYGULAMALARI
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20075
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2922

4

1

2922

4

1

1084

TÜKETİCİLERİN PROBİYOTİK VE PREBİYOTİK GIDALARA YÖNELİK BİLGİ DÜZEYLERİ VE TÜKETİM DURUMLARININ BELİRLENMESİ: İZMİR/BORNOVA ÖRNEĞİ
Yazarlar: İlkin Yücelşengün , Ayşegül Kırmızıgül, İbrahim Özaydın, Hasan Yarım
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19123
ATIF 8 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2919

8

0

2919

Pastacılık Ürünlerinde Probiyotiklerin Kullanım Potansiyeli
Yazarlar: İlkin Yücel Şengün , Ceren Kutlu
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613644
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2814

2

0

2814

Farklı Sirke Çeşitlerinin Mikroflorası, Biyoaktif Bileşenleri ve Sağlık Üzerine Etkileri
Yazarlar: İlkin Yücel Şengün , Gülden Kılıç
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544831
ATIF 9 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 47360

9

1

47360

BİTKİSEL KAYNAKLI BAZI DOĞAL ANTİMİKROBİYALLER
Yazarlar: İlkin Yücel Şengün , Berna Öztürk
DOI: 10.18036/aubtdc.407806
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7930

3

0

7930

Dut Sirkesinin Mikrobiyolojik, Fiziksel, Kimyasal, Antiradikal ve Antimikrobiyal Özellikleri
Yazarlar: İlkin Yücel Şengün , Gülden Kılıç
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449860
ATIF 6 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7257

6

1

7257

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.