avatar
İlkin Şengün Prof. Dr. Ege Üniversitesi
Yayın 14 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 53 TR Dizin Atıf 41
14 Yayın
4 Hakemlik
53 CrossRef Atıf
41 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri (Diğer) Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Sürdürülebilirliği

Kurum

Ege Üniversitesi

Popüler Yayınları

Dut Sirkesinin Mikrobiyolojik, Fiziksel, Kimyasal, Antiradikal ve Antimikrobiyal Özellikleri
Yazarlar: İlkin Yücel Şengün , Gülden Kılıç
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449860
ATIF 6 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7376

6

1

7376

Farklı Sirke Çeşitlerinin Mikroflorası, Biyoaktif Bileşenleri ve Sağlık Üzerine Etkileri
Yazarlar: İlkin Yücel Şengün , Gülden Kılıç
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544831
ATIF 11 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 48443

11

1

48443

4

1

1145

GIDA İŞLETMELERİNDE COVID-19 SALGININA YÖNELİK ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLER VE ETKİN DEZENFEKSİYON UYGULAMALARI
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20075
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3028

4

1

3028

Yayınlar

PARAPROBİYOTİKLER VE POSTBİYOTİKLER: GIDA VE FARMAKOLOJİ UYGULAMALARI
Yayın Bilgisi: 2024 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24054
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 622

0

622

0

652

0

1292

0

1004

GIDA İŞLETMELERİNDE COVID-19 SALGININA YÖNELİK ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLER VE ETKİN DEZENFEKSİYON UYGULAMALARI
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20075
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3028

1

3028

TÜKETİCİLERİN PROBİYOTİK VE PREBİYOTİK GIDALARA YÖNELİK BİLGİ DÜZEYLERİ VE TÜKETİM DURUMLARININ BELİRLENMESİ: İZMİR/BORNOVA ÖRNEĞİ
Yazarlar: İlkin Yücelşengün , Ayşegül Kırmızıgül, İbrahim Özaydın, Hasan Yarım
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19123
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3056

0

3056

Pastacılık Ürünlerinde Probiyotiklerin Kullanım Potansiyeli
Yazarlar: İlkin Yücel Şengün , Ceren Kutlu
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613644
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2889

0

2889

Farklı Sirke Çeşitlerinin Mikroflorası, Biyoaktif Bileşenleri ve Sağlık Üzerine Etkileri
Yazarlar: İlkin Yücel Şengün , Gülden Kılıç
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544831
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 48443

1

48443

BİTKİSEL KAYNAKLI BAZI DOĞAL ANTİMİKROBİYALLER
Yazarlar: İlkin Yücel Şengün , Berna Öztürk
DOI: 10.18036/aubtdc.407806
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8086

0

8086

Dut Sirkesinin Mikrobiyolojik, Fiziksel, Kimyasal, Antiradikal ve Antimikrobiyal Özellikleri
Yazarlar: İlkin Yücel Şengün , Gülden Kılıç
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449860
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7376

1

7376

Yayınlar

TÜRKİYE’DE SATIŞA SUNULAN ŞALGAM SULARININ LAKTİK ASİT BAKTERİLERİ POTANSİYELİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yayın Bilgisi: 2024 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24031
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 652

1

0

652

4

0

1292

2

0

1004

GIDA İŞLETMELERİNDE COVID-19 SALGININA YÖNELİK ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLER VE ETKİN DEZENFEKSİYON UYGULAMALARI
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20075
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3028

4

1

3028

4

1

1145

TÜKETİCİLERİN PROBİYOTİK VE PREBİYOTİK GIDALARA YÖNELİK BİLGİ DÜZEYLERİ VE TÜKETİM DURUMLARININ BELİRLENMESİ: İZMİR/BORNOVA ÖRNEĞİ
Yazarlar: İlkin Yücelşengün , Ayşegül Kırmızıgül, İbrahim Özaydın, Hasan Yarım
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19123
ATIF 8 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3056

8

0

3056

Pastacılık Ürünlerinde Probiyotiklerin Kullanım Potansiyeli
Yazarlar: İlkin Yücel Şengün , Ceren Kutlu
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613644
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2889

3

0

2889

Farklı Sirke Çeşitlerinin Mikroflorası, Biyoaktif Bileşenleri ve Sağlık Üzerine Etkileri
Yazarlar: İlkin Yücel Şengün , Gülden Kılıç
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544831
ATIF 11 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 48443

11

1

48443

BİTKİSEL KAYNAKLI BAZI DOĞAL ANTİMİKROBİYALLER
Yazarlar: İlkin Yücel Şengün , Berna Öztürk
DOI: 10.18036/aubtdc.407806
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8086

4

0

8086

Dut Sirkesinin Mikrobiyolojik, Fiziksel, Kimyasal, Antiradikal ve Antimikrobiyal Özellikleri
Yazarlar: İlkin Yücel Şengün , Gülden Kılıç
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449860
ATIF 6 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7376

6

1

7376

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.