Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Kevser Kahraman
ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ
Yayın
2
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
4
2
Yayın
6
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
0000-0002-2786-3944
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Nanoteknoloji
Nanomalzemeler
Gıda Bilimleri
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Gıda Teknolojileri
Hububat Teknolojisi
Kurum
ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Nişasta Nanokristali Üretimi ve Karakterizasyonu
Yazarlar: Ayse Korkut,
Kevser Kahraman
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.626229
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2080
0
FAVORİ
2080
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PSF/SiO2 NANOKOMPOZİT MEMBRAN ÜRETİMİ VE ELMA SUYU BERRAKLAŞTIRMA PROSESİNDE KULLANIMI
Yazarlar: Solmaz Şebnem Severcan,
Niğmet Uzal
,
Kevser Kahraman
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19083
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1673
0
FAVORİ
1673
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Gıda
Hakemlik
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Cumhuriyet Science Journal
Gıda
Yayınlar
PSF/SiO2 NANOKOMPOZİT MEMBRAN ÜRETİMİ VE ELMA SUYU BERRAKLAŞTIRMA PROSESİNDE KULLANIMI
Yazarlar: Solmaz Şebnem Severcan,
Niğmet Uzal
,
Kevser Kahraman
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19083
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1673
1
ATIF
0
FAVORİ
1673
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat