Loading [a11y]/accessibility-menu.js
Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Marwa Haddar
ANKARA ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, SÜT TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ, SÜT TEKNOLOJİSİ PR.
Yayın
1
Hakemlik
0
1
Yayın
0
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
0
Takipçi
0
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Süt Teknolojisi
Kurum
ANKARA ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, SÜT TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ, SÜT TEKNOLOJİSİ PR.
Yayınlar
A Comparative Study on Yayık Butter Produced with Commercial and Endemic Yogurt Starter Culture Strains
Yazarlar:
Marwa Haddar
,
Ebru Şenel Özkan
,
Elif Ayşe Anlı
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.1532397
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
112
0
FAVORİ
112
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Journal of Agricultural Sciences
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat