avatar
Ebru Şenel Özkan Prof. Dr. ANKARA ÜNİVERSİTESİ
Yayın 2 Hakemlik 11 CrossRef Atıf 2 TR Dizin Atıf 14
2 Yayın
11 Hakemlik
2 CrossRef Atıf
14 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Süt Teknolojisi

Kurum

ANKARA ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

YOĞURT VE KEFİR KULLANILARAK ÜRETİLEN TEREYAĞLARININ BAZI ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20019
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1584

0

1584

Süt ve Ürünlerinin Duyusal Değerlendirmesinde Kemometrik Yaklaşımlar
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544842
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4159

0

4159

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

YOĞURT VE KEFİR KULLANILARAK ÜRETİLEN TEREYAĞLARININ BAZI ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20019
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1584

1

0

1584

Süt ve Ürünlerinin Duyusal Değerlendirmesinde Kemometrik Yaklaşımlar
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544842
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4159

1

0

4159

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.