Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Firma
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Ebru Şenel Özkan
Ebru Şenel Özkan
Prof. Dr.
ANKARA ÜNİVERSİTESİ
Yayın
2
Hakemlik
11
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
15
2
Yayın
11
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
15
TR Dizin Atıf
0000-0003-0797-621X
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Süt Teknolojisi
Kurum
ANKARA ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
YOĞURT VE KEFİR KULLANILARAK ÜRETİLEN TEREYAĞLARININ BAZI ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Elif Ayşe Anlı
,
Tuba Şanlı
,
Ebru Şenel
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20019
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1526
0
FAVORİ
1526
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Süt ve Ürünlerinin Duyusal Değerlendirmesinde Kemometrik Yaklaşımlar
Yazarlar:
Gökçe Eminoğlu
,
Ebru Şenel
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544842
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4006
0
FAVORİ
4006
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Gıda
Kurul Üyeliği
Ziraat Mühendisliği
Hakemlik
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Journal of Agricultural Sciences
KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Yayınlar
YOĞURT VE KEFİR KULLANILARAK ÜRETİLEN TEREYAĞLARININ BAZI ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Elif Ayşe Anlı
,
Tuba Şanlı
,
Ebru Şenel
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20019
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1526
1
ATIF
0
FAVORİ
1526
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Süt ve Ürünlerinin Duyusal Değerlendirmesinde Kemometrik Yaklaşımlar
Yazarlar:
Gökçe Eminoğlu
,
Ebru Şenel
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544842
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4006
1
ATIF
0
FAVORİ
4006
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat