Tuba Şanlı profil resmi
Tuba Şanlı Doç. Dr. ANKARA ÜNİVERİSTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ
Yayın 5 Hakemlik 16 CrossRef Atıf 8
5 Yayın
16 Hakemlik
8 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Süt Teknolojisi

Kurum

ANKARA ÜNİVERİSTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ

Popüler Yayınları

ÇÖKELEK PEYNİRİ ÜRETİMİNDE ALTERNATİF KAYNAK OLARAK KEFİR KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19162
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1962

3

1

1962

KEÇİ BOYNUZU TOZU İÇEREN SÜT ESASLI TATLI FORMÜLASYONLARINDA PEYNİRALTI SUYU KULLANIMININ ARAŞTIRILMASI
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23015
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 613

0

1

613

Yayınlar

KEÇİ BOYNUZU TOZU İÇEREN SÜT ESASLI TATLI FORMÜLASYONLARINDA PEYNİRALTI SUYU KULLANIMININ ARAŞTIRILMASI
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23015
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 613

1

613

YOĞURT VE KEFİR KULLANILARAK ÜRETİLEN TEREYAĞLARININ BAZI ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20019
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1971

0

1971

ÇÖKELEK PEYNİRİ ÜRETİMİNDE ALTERNATİF KAYNAK OLARAK KEFİR KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19162
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1962

1

1962

Süt Endüstrisi Atık Sularının Arıtılmasında Aktif Çamur Prosesinin Kullanımı
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613594
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4727

0

4727

Süt Ürünlerinde Biyoaktif Peptitlerin Oluşumu ve Fonksiyonel Özellikleri
Yazarlar: Canberk Ay, Tuba Şanlı
DOI: 10.25308/aduziraat.340581
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8117

0

8117

Yayınlar

YOĞURT VE KEFİR KULLANILARAK ÜRETİLEN TEREYAĞLARININ BAZI ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20019
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1971

1

0

1971

ÇÖKELEK PEYNİRİ ÜRETİMİNDE ALTERNATİF KAYNAK OLARAK KEFİR KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19162
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1962

3

1

1962

Süt Endüstrisi Atık Sularının Arıtılmasında Aktif Çamur Prosesinin Kullanımı
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613594
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4727

1

0

4727

Süt Ürünlerinde Biyoaktif Peptitlerin Oluşumu ve Fonksiyonel Özellikleri
Yazarlar: Canberk Ay, Tuba Şanlı
DOI: 10.25308/aduziraat.340581
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8117

3

0

8117

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.