Tuba Şanlı profil resmi
Tuba Şanlı Doç. Dr. ANKARA ÜNİVERİSTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ
Yayın 5 Hakemlik 16 CrossRef Atıf 7
5 Yayın
16 Hakemlik
7 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Süt Teknolojisi

Kurum

ANKARA ÜNİVERİSTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ

Popüler Yayınları

ÇÖKELEK PEYNİRİ ÜRETİMİNDE ALTERNATİF KAYNAK OLARAK KEFİR KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19162
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1683

2

1

1683

KEÇİ BOYNUZU TOZU İÇEREN SÜT ESASLI TATLI FORMÜLASYONLARINDA PEYNİRALTI SUYU KULLANIMININ ARAŞTIRILMASI
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23015
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 333

0

1

333

Yayınlar

KEÇİ BOYNUZU TOZU İÇEREN SÜT ESASLI TATLI FORMÜLASYONLARINDA PEYNİRALTI SUYU KULLANIMININ ARAŞTIRILMASI
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23015
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 333

1

333

YOĞURT VE KEFİR KULLANILARAK ÜRETİLEN TEREYAĞLARININ BAZI ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20019
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1643

0

1643

ÇÖKELEK PEYNİRİ ÜRETİMİNDE ALTERNATİF KAYNAK OLARAK KEFİR KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19162
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1683

1

1683

Süt Endüstrisi Atık Sularının Arıtılmasında Aktif Çamur Prosesinin Kullanımı
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613594
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4106

0

4106

Süt Ürünlerinde Biyoaktif Peptitlerin Oluşumu ve Fonksiyonel Özellikleri
Yazarlar: Canberk Ay, Tuba Şanlı
DOI: 10.25308/aduziraat.340581
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7798

0

7798

Yayınlar

YOĞURT VE KEFİR KULLANILARAK ÜRETİLEN TEREYAĞLARININ BAZI ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20019
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1643

1

0

1643

ÇÖKELEK PEYNİRİ ÜRETİMİNDE ALTERNATİF KAYNAK OLARAK KEFİR KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19162
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1683

2

1

1683

Süt Endüstrisi Atık Sularının Arıtılmasında Aktif Çamur Prosesinin Kullanımı
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613594
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4106

1

0

4106

Süt Ürünlerinde Biyoaktif Peptitlerin Oluşumu ve Fonksiyonel Özellikleri
Yazarlar: Canberk Ay, Tuba Şanlı
DOI: 10.25308/aduziraat.340581
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7798

3

0

7798

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.