Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Elif Ayşe Anlı
Doç. Dr.
ANKARA UNIVERSITY, FACULTY OF AGRICULTURE
Yayın
5
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
6
TR Dizin Atıf
1
5
Yayın
8
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
0000-0002-0524-4851
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Teknolojileri
Süt Teknolojisi
Kurum
ANKARA UNIVERSITY, FACULTY OF AGRICULTURE
Popüler Yayınları
ÇÖKELEK PEYNİRİ ÜRETİMİNDE ALTERNATİF KAYNAK OLARAK KEFİR KULLANIMI
Yazarlar:
Tuba Şanlı
,
Elif Ayşe Anlı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19162
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1659
2
ATIF
1
FAVORİ
1659
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
KURUTULMUŞ SEMİZOTU (PORTULACA OLERACEA L.) İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ TÜKETİME HAZIR YOĞURDUN FİZİKOKİMYASAL VE TEKSTÜREL ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Elif Ayşe Anlı
,
Asuman Gürsel Kral
,
Damla Sert
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20112
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
884
0
FAVORİ
884
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YOĞURT VE KEFİR KULLANILARAK ÜRETİLEN TEREYAĞLARININ BAZI ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Elif Ayşe Anlı
,
Tuba Şanlı
,
Ebru Şenel
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20019
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1608
0
FAVORİ
1608
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÇÖKELEK PEYNİRİ ÜRETİMİNDE ALTERNATİF KAYNAK OLARAK KEFİR KULLANIMI
Yazarlar:
Tuba Şanlı
,
Elif Ayşe Anlı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19162
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1659
1
FAVORİ
1659
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yenilikçi teknolojilerden prensip ve yasal yönleriyle vurgulu elektrik alan teknolojisi
Yazarlar:
Elif Ayşe Anlı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.469870
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1182
0
FAVORİ
1182
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Süt Endüstrisi Atık Sularının Arıtılmasında Aktif Çamur Prosesinin Kullanımı
Yazarlar:
Elif Ayşe Anlı
,
Tuba Şanlı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613594
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4023
0
FAVORİ
4023
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda
Journal of Agricultural Sciences
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
KURUTULMUŞ SEMİZOTU (PORTULACA OLERACEA L.) İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ TÜKETİME HAZIR YOĞURDUN FİZİKOKİMYASAL VE TEKSTÜREL ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Elif Ayşe Anlı
,
Asuman Gürsel Kral
,
Damla Sert
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20112
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
884
2
ATIF
0
FAVORİ
884
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YOĞURT VE KEFİR KULLANILARAK ÜRETİLEN TEREYAĞLARININ BAZI ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Elif Ayşe Anlı
,
Tuba Şanlı
,
Ebru Şenel
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20019
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1608
1
ATIF
0
FAVORİ
1608
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÇÖKELEK PEYNİRİ ÜRETİMİNDE ALTERNATİF KAYNAK OLARAK KEFİR KULLANIMI
Yazarlar:
Tuba Şanlı
,
Elif Ayşe Anlı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19162
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1659
2
ATIF
1
FAVORİ
1659
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Süt Endüstrisi Atık Sularının Arıtılmasında Aktif Çamur Prosesinin Kullanımı
Yazarlar:
Elif Ayşe Anlı
,
Tuba Şanlı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613594
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4023
1
ATIF
0
FAVORİ
4023
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat