Elif Ayşe Anlı profil resmi
Elif Ayşe Anlı Dr. Öğr. Üyesi ANKARA UNIVERSITY, FACULTY OF AGRICULTURE
Yayın 5 Hakemlik 7 CrossRef Atıf 4 TR Dizin Atıf 1
5 Yayın
7 Hakemlik
4 CrossRef Atıf
1 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Teknolojileri Süt Teknolojisi

Kurum

ANKARA UNIVERSITY, FACULTY OF AGRICULTURE

Popüler Yayınları

ÇÖKELEK PEYNİRİ ÜRETİMİNDE ALTERNATİF KAYNAK OLARAK KEFİR KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19162
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1480

1

1

1480

Yayınlar

0

740

YOĞURT VE KEFİR KULLANILARAK ÜRETİLEN TEREYAĞLARININ BAZI ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20019
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1397

0

1397

ÇÖKELEK PEYNİRİ ÜRETİMİNDE ALTERNATİF KAYNAK OLARAK KEFİR KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19162
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1480

1

1480

Yenilikçi teknolojilerden prensip ve yasal yönleriyle vurgulu elektrik alan teknolojisi
DOI: 10.29050/harranziraat.469870
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1040

0

1040

Süt Endüstrisi Atık Sularının Arıtılmasında Aktif Çamur Prosesinin Kullanımı
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613594
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3588

0

3588

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

1

0

740

YOĞURT VE KEFİR KULLANILARAK ÜRETİLEN TEREYAĞLARININ BAZI ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20019
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1397

1

0

1397

ÇÖKELEK PEYNİRİ ÜRETİMİNDE ALTERNATİF KAYNAK OLARAK KEFİR KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19162
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1480

1

1

1480

Süt Endüstrisi Atık Sularının Arıtılmasında Aktif Çamur Prosesinin Kullanımı
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613594
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3588

1

0

3588

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.