Elif Ayşe Anlı profil resmi
Elif Ayşe Anlı Doç. Dr. ANKARA UNIVERSITY, FACULTY OF AGRICULTURE
Yayın 5 Hakemlik 8 CrossRef Atıf 6 TR Dizin Atıf 1
5 Yayın
8 Hakemlik
6 CrossRef Atıf
1 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Teknolojileri Süt Teknolojisi

Kurum

ANKARA UNIVERSITY, FACULTY OF AGRICULTURE

Popüler Yayınları

ÇÖKELEK PEYNİRİ ÜRETİMİNDE ALTERNATİF KAYNAK OLARAK KEFİR KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19162
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1659

2

1

1659

Yayınlar

0

884

YOĞURT VE KEFİR KULLANILARAK ÜRETİLEN TEREYAĞLARININ BAZI ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20019
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1608

0

1608

ÇÖKELEK PEYNİRİ ÜRETİMİNDE ALTERNATİF KAYNAK OLARAK KEFİR KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19162
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1659

1

1659

Yenilikçi teknolojilerden prensip ve yasal yönleriyle vurgulu elektrik alan teknolojisi
DOI: 10.29050/harranziraat.469870
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1182

0

1182

Süt Endüstrisi Atık Sularının Arıtılmasında Aktif Çamur Prosesinin Kullanımı
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613594
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4023

0

4023

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

2

0

884

YOĞURT VE KEFİR KULLANILARAK ÜRETİLEN TEREYAĞLARININ BAZI ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20019
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1608

1

0

1608

ÇÖKELEK PEYNİRİ ÜRETİMİNDE ALTERNATİF KAYNAK OLARAK KEFİR KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19162
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1659

2

1

1659

Süt Endüstrisi Atık Sularının Arıtılmasında Aktif Çamur Prosesinin Kullanımı
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613594
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4023

1

0

4023

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.