Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Gökçe Eminoğlu
Öğretim Görevlisi
ANKARA ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, SÜT TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
Yayın
2
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
1
2
Yayın
0
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Teknolojileri
Süt Teknolojisi
Kurum
ANKARA ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, SÜT TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
Yayınlar
STARTER KÜLTÜRLERİN QUARK TİPİ PEYNİR ÜRETİMİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Gökçe Eminoğlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24060
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
145
0
FAVORİ
145
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Süt ve Ürünlerinin Duyusal Değerlendirmesinde Kemometrik Yaklaşımlar
Yazarlar:
Gökçe Eminoğlu
,
Ebru Şenel
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544842
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4219
0
FAVORİ
4219
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Gıda
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Süt ve Ürünlerinin Duyusal Değerlendirmesinde Kemometrik Yaklaşımlar
Yazarlar:
Gökçe Eminoğlu
,
Ebru Şenel
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544842
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4219
1
ATIF
0
FAVORİ
4219
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat