Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Merve Yavuz Düzgün
Yrd. Doç. Dr.
ALTINBAS UNIVERSITY
Yayın
1
Hakemlik
1
1
Yayın
1
Hakemlik
0000-0002-1263-9253
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Kurum
ALTINBAS UNIVERSITY
Yayınlar
Effects of cooking techniques on phenolic content and sensory profiles of cauliflower
Yazarlar:
Özge Seçmeler
,
Merve Yavuz Düzgün
,
Murat Muhammet Dülger
,
Gökhan Taşpınar
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH24018
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
390
0
FAVORİ
390
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Food and Health
Hakemlik
ITU Journal of Food Science and Technology
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat