Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Mehmet Kemal
Arş. Gör.
Artvin Çoruh Üniveristesi
Yayın
1
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
1
1
Yayın
1
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Tıbbi ve Biyomoleküler Kimya
Gıda Bilimleri
Kurum
Artvin Çoruh Üniveristesi
Yayınlar
Geleneksel Bir Anadolu İçeceği olan Semizotu ve/veya Acı Biber İlaveli Ayranın Fizikokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özellikleri Üzerine Bir Ön Çalışma
Yazarlar:
Atiye Değirmenci
,
Mehtap Er Kemal
,
Gülsüm Merve Boyracı
,
Mehmet Kemal
,
Oktay Yıldız
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.931444
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
523
0
FAVORİ
523
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
Editörlük
Journal of Apitherapy and Nature
Yazım Editörü
Hakemlik
Journal of Apitherapy and Nature
Yayınlar
Geleneksel Bir Anadolu İçeceği olan Semizotu ve/veya Acı Biber İlaveli Ayranın Fizikokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özellikleri Üzerine Bir Ön Çalışma
Yazarlar:
Atiye Değirmenci
,
Mehtap Er Kemal
,
Gülsüm Merve Boyracı
,
Mehmet Kemal
,
Oktay Yıldız
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.931444
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
523
1
ATIF
0
FAVORİ
523
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat