avatar
Gülsüm Merve Boyracı Dr. Öğretim Görevlisi KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Yayın 5 Hakemlik 6 CrossRef Atıf 8 TR Dizin Atıf 1
5 Yayın
6 Hakemlik
8 CrossRef Atıf
1 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Teknolojileri biyokimya Gıdalarda temel işlemler Hububat teknolojisi Antioksidan analizler Antimikrobiyal Analizler

Kurum

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

0

1

1212

Yayınlar

0

708

0

715

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.