Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Mujianto Mujianto
Doç. Dr.
Wijaya Kusuma Surabaya University
Yayın
1
Hakemlik
0
1
Yayın
0
Hakemlik
0000-0002-7047-1217
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Kurum
Wijaya Kusuma Surabaya University
Yayınlar
Manufacturing of Healthy and Functional Savoury Flavours Using Over-Fermented Tempe Hydrolisate Flour
Yazarlar:
Wignyanto Wignyanto
,
Mujianto Mujianto
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Turkish Journal of Agricultural Engineering Research
DOI: 10.46592/turkager.1304379
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
197
0
FAVORİ
197
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Turkish Journal of Agricultural Engineering Research
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat