Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Murat Doğan
Doç. Dr.
ISTANBUL GELISIM UNIVERSITY
Yayın
3
Hakemlik
1
3
Yayın
1
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Fonksiyonel Gıdalar
Kurum
ISTANBUL GELISIM UNIVERSITY
Yayınlar
Extracellular phytase activites of lactic acid bacteria in sourdough mix prepared from traditionally produced boza as starter culture
Yazarlar:
Murat Doğan
, İsmail Hakkı Tekiner
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH20013
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2250
0
FAVORİ
2250
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
AKKERMANSIA MUCINIPHILA; ,FUNCTIONAL AND PROBIOTIC PROPERTIES IN THE GASTROINTESTINAL TRACT
Yazarlar:
Murat Doğan
, Merve Öztağ, Hilal Demirkesen Bıçak
Yayın Bilgisi: 2017 ,
International Journal of Food Engineering Research
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
196
0
FAVORİ
196
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Probiyotik bakterilerin etki mekanizması
Yazarlar:
Murat Doğan
Yayın Bilgisi: 2011 ,
Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
10534
0
FAVORİ
10534
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Dergisi
Food and Health
International Journal of Food Engineering Research
Hakemlik
Turizm Akademik Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat