Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Mustafa Karhan
Prof. Dr.
AKDENIZ UNIVERSITY
Yayın
1
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
2
1
Yayın
0
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Kurum
AKDENIZ UNIVERSITY
Yayınlar
KEÇİBOYNUZU EKSTRAKTI TAKVİYESİNİN YOĞURDUN VE DONDURMANIN KİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Aslı Arslan Kulcan
, Ursula Zoua Assoumou, Mine Aygün, Şirin Kuzu, Demet Yıldız, Necihan Kaya, Ahmet Hacıoğlu,
Mustafa Karhan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21043
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
617
0
FAVORİ
617
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
KEÇİBOYNUZU EKSTRAKTI TAKVİYESİNİN YOĞURDUN VE DONDURMANIN KİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Aslı Arslan Kulcan
, Ursula Zoua Assoumou, Mine Aygün, Şirin Kuzu, Demet Yıldız, Necihan Kaya, Ahmet Hacıoğlu,
Mustafa Karhan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21043
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
617
2
ATIF
0
FAVORİ
617
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat