Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Nagihan Uğur
Yüksek Lisans
BURSA GIDA VE YEM KONTROL MERKEZ ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ
Yayın
2
Hakemlik
1
2
Yayın
1
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Hububat Teknolojisi
Meyve-Sebze Teknolojisi
Tıbbi ve Aromatik Bitkiler
Kurum
BURSA GIDA VE YEM KONTROL MERKEZ ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ
Yayınlar
Renkli Prebiyotik Eritme Peyniri Üretimi
Yazarlar: Meral Kaygısız,
Ferhat Polat
, Orhan Eren,
Nagihan Uğur
,
Şebnem Harsa
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: 10.56833/gidaveyem.1430773
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
409
0
FAVORİ
409
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
HAVUÇ CİPSİNDE İDEAL ÜRETİM PARAMETRELERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Sabri Akbalık
,
Rasim Oral
,
Adnan Fatih Dağdelen
,
Emine Alkın
,
Nagihan Uğur
,
Bayram Davarcı
,
Ayşe Binnur Karataş
,
Mehmet Sağlam
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20140
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1771
0
FAVORİ
1771
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Gıda
Kurul Üyeliği
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Hakemlik
Gıda
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat