Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Özden Öz
Prof. Dr.
FIRAT ÜNİVERSİTESİ SU ÜRÜNLERİ FAK. 23119 ELAZIĞ
Yayın
3
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
1
3
Yayın
1
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Balık Yetiştiriciliği
Kurum
FIRAT ÜNİVERSİTESİ SU ÜRÜNLERİ FAK. 23119 ELAZIĞ
Yayınlar
Kerevit (Astacus leptodactylus Esch. 1823) filetolarındaki vitamin E, C ve lipid peroksidasyon seviyesi üzerine farklı muhafaza sıcaklığı ve sürelerinin etkisi
Yazarlar:
Özden Barım-öz
,
Sibel Köprücü
, Hülya Şahin
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Türk Doğa ve Fen Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1064
0
FAVORİ
1064
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı muhafaza sıcaklığı ve sürelerinin Kerevit (Astacus leptodactylus Esch. 1823) filetosundaki vitamin A, β-karoten, astaksantin ve lipid peroksidasyon seviyesi üzerine etkisi
Yazarlar:
Özden Öz
, Mustafa Karatepe
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Sakarya University Journal of Science
DOI: 10.16984/saufenbilder.297833
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1600
0
FAVORİ
1600
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kabuk Değiştirme Döneminde Kerevit (Astacus leptodactylus, Esch. 1823) Yemine İlave Edilen Vitamin E ve C’nin Büyüme, Oksidatif Stres, Vitamin A, E, C ve Beta Karoten Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Özden Barım Öz
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17094/ataunivbd.282986
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2246
0
FAVORİ
2246
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
Sakarya University Journal of Science
Türk Doğa ve Fen Dergisi
Hakemlik
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Farklı muhafaza sıcaklığı ve sürelerinin Kerevit (Astacus leptodactylus Esch. 1823) filetosundaki vitamin A, β-karoten, astaksantin ve lipid peroksidasyon seviyesi üzerine etkisi
Yazarlar:
Özden Öz
, Mustafa Karatepe
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Sakarya University Journal of Science
DOI: 10.16984/saufenbilder.297833
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1600
1
ATIF
0
FAVORİ
1600
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat