Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Özge Saygın
Özge Saygın
Doktora
EGE ÜNİVERSİTESİ
Yayın
3
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
19
3
Yayın
0
Hakemlik
19
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Ziraat, Veterinerlik ve Gıda Bilimleri
Kurum
EGE ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Türkiye’de Kırmızı Et Sektörünün Mevcut Durumu ve Çözüm Önerileri
Yazarlar:
Özge Saygın
,
Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.335515
ATIF
11
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
14136
11
ATIF
1
FAVORİ
14136
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Sağlık Meslek Mensuplarının Kırmızı Et ve İşlenmiş Kırmızı Et Tüketim Tercihleri
Yazarlar:
Özge Saygın Alparslan
,
Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.558245
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
748
0
FAVORİ
748
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Avrupa Birliği ve Türkiye’de Bal Üretim ve Ticareti Açısından Coğrafi İşaret Uygulamalarının Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Özge Saygın Alparslan
,
Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.547413
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5285
0
FAVORİ
5285
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de Kırmızı Et Sektörünün Mevcut Durumu ve Çözüm Önerileri
Yazarlar:
Özge Saygın
,
Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.335515
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
14136
1
FAVORİ
14136
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Hayvansal Üretim
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Sağlık Meslek Mensuplarının Kırmızı Et ve İşlenmiş Kırmızı Et Tüketim Tercihleri
Yazarlar:
Özge Saygın Alparslan
,
Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.558245
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
748
4
ATIF
0
FAVORİ
748
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Avrupa Birliği ve Türkiye’de Bal Üretim ve Ticareti Açısından Coğrafi İşaret Uygulamalarının Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Özge Saygın Alparslan
,
Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.547413
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5285
4
ATIF
0
FAVORİ
5285
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de Kırmızı Et Sektörünün Mevcut Durumu ve Çözüm Önerileri
Yazarlar:
Özge Saygın
,
Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.335515
ATIF
11
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
14136
11
ATIF
1
FAVORİ
14136
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat