Özge Saygın profil resmi
Özge Saygın Doktora EGE ÜNİVERSİTESİ
Yayın 3 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 23
3 Yayın
0 Hakemlik
23 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Ziraat, Veterinerlik ve Gıda Bilimleri

Kurum

EGE ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Türkiye’de Kırmızı Et Sektörünün Mevcut Durumu ve Çözüm Önerileri
Yayın Bilgisi: 2017 , Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.335515
ATIF 14 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 15651

14

1

15651

Sağlık Meslek Mensuplarının Kırmızı Et ve İşlenmiş Kırmızı Et Tüketim Tercihleri
Yayın Bilgisi: 2019 , Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.558245
ATIF 5 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1031

5

1

1031

Yayınlar

Sağlık Meslek Mensuplarının Kırmızı Et ve İşlenmiş Kırmızı Et Tüketim Tercihleri
Yayın Bilgisi: 2019 , Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.558245
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1031

1

1031

Türkiye’de Kırmızı Et Sektörünün Mevcut Durumu ve Çözüm Önerileri
Yayın Bilgisi: 2017 , Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.335515
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 15651

1

15651

Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

Sağlık Meslek Mensuplarının Kırmızı Et ve İşlenmiş Kırmızı Et Tüketim Tercihleri
Yayın Bilgisi: 2019 , Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.558245
ATIF 5 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1031

5

1

1031

4

0

6358

Türkiye’de Kırmızı Et Sektörünün Mevcut Durumu ve Çözüm Önerileri
Yayın Bilgisi: 2017 , Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.335515
ATIF 14 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 15651

14

1

15651