Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Özge Saygın
Doktora
EGE ÜNİVERSİTESİ
Yayın
3
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
23
3
Yayın
0
Hakemlik
23
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Ziraat, Veterinerlik ve Gıda Bilimleri
Kurum
EGE ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Türkiye’de Kırmızı Et Sektörünün Mevcut Durumu ve Çözüm Önerileri
Yazarlar:
Özge Saygın
,
Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.335515
ATIF
14
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
15651
14
ATIF
1
FAVORİ
15651
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sağlık Meslek Mensuplarının Kırmızı Et ve İşlenmiş Kırmızı Et Tüketim Tercihleri
Yazarlar:
Özge Saygın Alparslan
,
Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.558245
ATIF
5
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1031
5
ATIF
1
FAVORİ
1031
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Sağlık Meslek Mensuplarının Kırmızı Et ve İşlenmiş Kırmızı Et Tüketim Tercihleri
Yazarlar:
Özge Saygın Alparslan
,
Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.558245
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1031
1
FAVORİ
1031
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Avrupa Birliği ve Türkiye’de Bal Üretim ve Ticareti Açısından Coğrafi İşaret Uygulamalarının Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Özge Saygın Alparslan
,
Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.29133/yyutbd.547413
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6358
0
FAVORİ
6358
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de Kırmızı Et Sektörünün Mevcut Durumu ve Çözüm Önerileri
Yazarlar:
Özge Saygın
,
Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.335515
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
15651
1
FAVORİ
15651
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Hayvansal Üretim
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Sağlık Meslek Mensuplarının Kırmızı Et ve İşlenmiş Kırmızı Et Tüketim Tercihleri
Yazarlar:
Özge Saygın Alparslan
,
Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.558245
ATIF
5
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1031
5
ATIF
1
FAVORİ
1031
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Avrupa Birliği ve Türkiye’de Bal Üretim ve Ticareti Açısından Coğrafi İşaret Uygulamalarının Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Özge Saygın Alparslan
,
Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.29133/yyutbd.547413
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6358
4
ATIF
0
FAVORİ
6358
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de Kırmızı Et Sektörünün Mevcut Durumu ve Çözüm Önerileri
Yazarlar:
Özge Saygın
,
Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.335515
ATIF
14
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
15651
14
ATIF
1
FAVORİ
15651
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI