Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Nevin Demirbaş
Prof. Dr.
EGE ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ
Yayın
24
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
69
24
Yayın
3
Hakemlik
69
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Tarım Ekonomisi
Tarım Politikaları
Kurum
EGE ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ
Popüler Yayınları
Türkiye’de Kırmızı Et Sektörünün Mevcut Durumu ve Çözüm Önerileri
Yazarlar:
Özge Saygın
,
Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.335515
ATIF
14
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
15457
14
ATIF
1
FAVORİ
15457
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Arı Ürünleri Tüketicilerinin Genel Özellikleri ve Tüketim Tercihleri: Çanakkale İli Örneği
Yazarlar:
Özge Can Niyaz
,
Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Tarım Ekonomisi Dergisi
DOI: 10.24181/tarekoder.369470
ATIF
17
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1609
17
ATIF
1
FAVORİ
1609
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de Coğrafi İşaretli Gıda Ürünlerinin Gurme Turizmi Açısından Önemi
Yazarlar: Bilal Bilge,
Nevin Demirbaş
,
Metin Artukoğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Tarım Ekonomisi Dergisi
DOI: 10.24181/tarekoder.529715
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2211
4
ATIF
1
FAVORİ
2211
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sağlık Meslek Mensuplarının Kırmızı Et ve İşlenmiş Kırmızı Et Tüketim Tercihleri
Yazarlar:
Özge Saygın Alparslan
,
Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.558245
ATIF
5
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
986
5
ATIF
1
FAVORİ
986
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tüketicilerin gıda israfının önlenmesine yönelik tutum ve davranışlarının belirlenmesi: İzmir ili örneği
Yazarlar:
Harun Daysal
,
Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.717528
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4299
3
ATIF
1
FAVORİ
4299
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Buğday Üreticilerinin Koruyucu Toprak İşleme ve Doğrudan Ekim Yöntemlerine Yönelik Bilgi ve Bilinç Düzeyleri: İzmir İli Menemen İlçesi Örneği
Yazarlar:
Umut Özdemir
,
İsmihan Imış
,
Nevin Demirbaş
,
Duran Güler
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
55
0
FAVORİ
55
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’nin Badem Ticaretinde Küresel Rekabet Gücünün Analizi
Yazarlar:
Gül Binboğa
,
Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
961
0
FAVORİ
961
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’nin tavuk eti ticaretinde uluslararası rekabet gücünün analizi
Yazarlar:
Gül Binboğa
,
Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.37908/mkutbd.1510748
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1380
0
FAVORİ
1380
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Marketing efficiency analysis of beef cattle markets: A case study from the Republic of Benin
Yazarlar:
Oscar Akouegnonhou
,
Nevin Demirbaş
,
Hakan Adanacıoğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Mediterranean Agricultural Sciences
DOI: 10.29136/mediterranean.1147753
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
706
0
FAVORİ
706
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Factors Influencing Participation in Self-Managed Livestock Markets in Rural Communities in the Republic of Benin
Yazarlar:
Oscar Akouegnonhou
,
Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1136780
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
660
0
FAVORİ
660
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kırmızı et ve et ürünleri sanayiinde faaliyet gösteren işletmelerin gıda güvenliği kriterlerine uyum düzeyi: İzmir ve Afyonkarahisar illeri örneği
Yazarlar:
Duygu Tosun
,
Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.847997
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1988
0
FAVORİ
1988
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Üreticilerin Dip Zeytin Hasat Kararı Üzerinde Etkili Olan Faktörlerin Belirlenmesi: İzmir İli Örneği
Yazarlar: Hatip Altekin,
Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2021 ,
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33202/comuagri.891903
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1033
0
FAVORİ
1033
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tüketicilerin gıda israfının önlenmesine yönelik tutum ve davranışlarının belirlenmesi: İzmir ili örneği
Yazarlar:
Harun Daysal
,
Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.717528
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4299
1
FAVORİ
4299
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tüketicilerin Çirkin (Mükemmel Olmayan) Meyve ve Sebze Tüketimine Yönelik Tutum ve Davranışlarının Belirlenmesi: Bornova İlçesi Örneği
Yazarlar:
Beyza Tunç
,
Emre Akın
,
Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2021 ,
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33202/comuagri.850690
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1257
0
FAVORİ
1257
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Üzüm Üreticilerinin Biyolojik Mücadele Konusundaki Bilgi Düzeylerinin Belirlenmesi: Honaz İlçesi Örneği
Yazarlar: Yunus Aslan, Mustafa Nothvogel,
Murside Cagla Örmeci Kart
,
Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.618062
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
877
0
FAVORİ
877
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Üyesi İşletmelerin Gıda Güvenliği Kriterlerine Uyum Düzeyi: Menemen İlçesi Örneği
Yazarlar:
Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.672096
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2174
0
FAVORİ
2174
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Meyve ve sebze üretiminde ortaya çıkan kayıplar üzerinde etkili olan faktörler: İzmir ili örneği
Yazarlar:
Ruhşan Özdemir
,
Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Mediterranean Agricultural Sciences
DOI: 10.29136/mediterranean.659011
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1644
0
FAVORİ
1644
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sağlık Meslek Mensuplarının Kırmızı Et ve İşlenmiş Kırmızı Et Tüketim Tercihleri
Yazarlar:
Özge Saygın Alparslan
,
Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.558245
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
986
1
FAVORİ
986
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Zeytinyağı işleyen tesislerde karasu probleminin çözümü konusunda sanayicilerin görüş ve önerileri: İzmir ili örneği
Yazarlar:
Zühtü Koçaslan
,
Nevin Demirbaş
, Hatip Altekin,
Duygu Tosun
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Mediterranean Agricultural Sciences
DOI: 10.29136/mediterranean.570614
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
791
0
FAVORİ
791
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Avrupa Birliği ve Türkiye’de Bal Üretim ve Ticareti Açısından Coğrafi İşaret Uygulamalarının Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Özge Saygın Alparslan
,
Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.29133/yyutbd.547413
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6238
0
FAVORİ
6238
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de Coğrafi İşaretli Gıda Ürünlerinin Gurme Turizmi Açısından Önemi
Yazarlar: Bilal Bilge,
Nevin Demirbaş
,
Metin Artukoğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Tarım Ekonomisi Dergisi
DOI: 10.24181/tarekoder.529715
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2211
1
FAVORİ
2211
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yaş Mevye ve Sebze Tüketicilerinin Gıda Güvenliği Algıları
Yazarlar:
Özge Can Niyaz
,
Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2217
0
FAVORİ
2217
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yaş meyve sebze tüketicilerinin gıda güvenliği hakkındaki düşüncelerini etkileyen faktörlerin analizi
Yazarlar:
Özge Can Niyaz
,
Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.7161/omuanajas.309225
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1994
0
FAVORİ
1994
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Arı Ürünleri Tüketicilerinin Genel Özellikleri ve Tüketim Tercihleri: Çanakkale İli Örneği
Yazarlar:
Özge Can Niyaz
,
Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Tarım Ekonomisi Dergisi
DOI: 10.24181/tarekoder.369470
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1609
1
FAVORİ
1609
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de Kırmızı Et Sektörünün Mevcut Durumu ve Çözüm Önerileri
Yazarlar:
Özge Saygın
,
Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.335515
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
15457
1
FAVORİ
15457
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de Zeytinyağı Üreticileri Açısından Lisanslı Depoculuk Sistemi
Yazarlar:
Muzaffer Kerem Savran
,
Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.297949
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1674
0
FAVORİ
1674
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
AB ve Türkiye'de Arıcılık Faaliyetine Yönelik Gıda Güvenliği Uygulamaları: Sorunlar ve Öneriler
Yazarlar:
Figen Çukur
, Banu Yücel,
Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Tarım Ekonomisi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2660
0
FAVORİ
2660
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜRKİYE’DE TARIM VE GIDA ÜRÜNLERİ İÇİN LİSANSLI DEPOCULUK SİSTEMİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Duygu Tosun
, Kerem Savran,
Özge Niyaz
,
Berkay Keskin
,
Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.7161/anajas.2014.29.3.240-247
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2296
0
FAVORİ
2296
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜRKİYE’DE ZEYTİNYAĞI SANAYİİNİN GELİŞİMİ AÇISINDAN ZEYTİN ÜRETİCİLERİNİN SORUNLARI: İZMİR İLİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Yeliz Apaydın
, Doğa Sağıroğlu,
Duygu Tosun
,
Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.7161/anajas.2014.29.3.199-210
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2599
0
FAVORİ
2599
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Hayvansal Üretim
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Mediterranean Agricultural Sciences
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Tarım Ekonomisi Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Hakemlik
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
Yayınlar
Factors Influencing Participation in Self-Managed Livestock Markets in Rural Communities in the Republic of Benin
Yazarlar:
Oscar Akouegnonhou
,
Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1136780
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
660
2
ATIF
0
FAVORİ
660
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kırmızı et ve et ürünleri sanayiinde faaliyet gösteren işletmelerin gıda güvenliği kriterlerine uyum düzeyi: İzmir ve Afyonkarahisar illeri örneği
Yazarlar:
Duygu Tosun
,
Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.847997
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1988
1
ATIF
0
FAVORİ
1988
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Üreticilerin Dip Zeytin Hasat Kararı Üzerinde Etkili Olan Faktörlerin Belirlenmesi: İzmir İli Örneği
Yazarlar: Hatip Altekin,
Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2021 ,
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33202/comuagri.891903
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1033
1
ATIF
0
FAVORİ
1033
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tüketicilerin gıda israfının önlenmesine yönelik tutum ve davranışlarının belirlenmesi: İzmir ili örneği
Yazarlar:
Harun Daysal
,
Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.717528
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4299
3
ATIF
1
FAVORİ
4299
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Üyesi İşletmelerin Gıda Güvenliği Kriterlerine Uyum Düzeyi: Menemen İlçesi Örneği
Yazarlar:
Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.672096
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2174
2
ATIF
0
FAVORİ
2174
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Meyve ve sebze üretiminde ortaya çıkan kayıplar üzerinde etkili olan faktörler: İzmir ili örneği
Yazarlar:
Ruhşan Özdemir
,
Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Mediterranean Agricultural Sciences
DOI: 10.29136/mediterranean.659011
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1644
3
ATIF
0
FAVORİ
1644
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sağlık Meslek Mensuplarının Kırmızı Et ve İşlenmiş Kırmızı Et Tüketim Tercihleri
Yazarlar:
Özge Saygın Alparslan
,
Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.558245
ATIF
5
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
986
5
ATIF
1
FAVORİ
986
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Zeytinyağı işleyen tesislerde karasu probleminin çözümü konusunda sanayicilerin görüş ve önerileri: İzmir ili örneği
Yazarlar:
Zühtü Koçaslan
,
Nevin Demirbaş
, Hatip Altekin,
Duygu Tosun
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Mediterranean Agricultural Sciences
DOI: 10.29136/mediterranean.570614
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
791
2
ATIF
0
FAVORİ
791
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Avrupa Birliği ve Türkiye’de Bal Üretim ve Ticareti Açısından Coğrafi İşaret Uygulamalarının Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Özge Saygın Alparslan
,
Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.29133/yyutbd.547413
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6238
4
ATIF
0
FAVORİ
6238
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de Coğrafi İşaretli Gıda Ürünlerinin Gurme Turizmi Açısından Önemi
Yazarlar: Bilal Bilge,
Nevin Demirbaş
,
Metin Artukoğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Tarım Ekonomisi Dergisi
DOI: 10.24181/tarekoder.529715
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2211
4
ATIF
1
FAVORİ
2211
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yaş meyve sebze tüketicilerinin gıda güvenliği hakkındaki düşüncelerini etkileyen faktörlerin analizi
Yazarlar:
Özge Can Niyaz
,
Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.7161/omuanajas.309225
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1994
2
ATIF
0
FAVORİ
1994
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Arı Ürünleri Tüketicilerinin Genel Özellikleri ve Tüketim Tercihleri: Çanakkale İli Örneği
Yazarlar:
Özge Can Niyaz
,
Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Tarım Ekonomisi Dergisi
DOI: 10.24181/tarekoder.369470
ATIF
17
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1609
17
ATIF
1
FAVORİ
1609
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de Kırmızı Et Sektörünün Mevcut Durumu ve Çözüm Önerileri
Yazarlar:
Özge Saygın
,
Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.335515
ATIF
14
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
15457
14
ATIF
1
FAVORİ
15457
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de Zeytinyağı Üreticileri Açısından Lisanslı Depoculuk Sistemi
Yazarlar:
Muzaffer Kerem Savran
,
Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.297949
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1674
2
ATIF
0
FAVORİ
1674
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜRKİYE’DE TARIM VE GIDA ÜRÜNLERİ İÇİN LİSANSLI DEPOCULUK SİSTEMİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Duygu Tosun
, Kerem Savran,
Özge Niyaz
,
Berkay Keskin
,
Nevin Demirbaş
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.7161/anajas.2014.29.3.240-247
ATIF
7
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2296
7
ATIF
0
FAVORİ
2296
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat