Özlem YAYINTAŞ Prof. Dr. CANAKKALE ONSEKIZ MART UNIVERSITY, SCHOOL OF MEDICINE
Yayın 6 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 0
6 Yayın
0 Hakemlik
0 CrossRef Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Bitki Sistematiği Biyoteknoloji Ekoloji Hücre Biyolojisi Tohumsuz Bitkiler Sistematiği Tıbbi Biyoloji

Kurum

CANAKKALE ONSEKIZ MART UNIVERSITY, SCHOOL OF MEDICINE

Yayınlar

Şeker hastalığı üzerinde quercetin, gallik asit, oleanolik asit ve ursolik asitin in siliko analizi
Yayın Bilgisi: 2022 , Troia Tıp Dergisi
DOI: 10.55665/troiamedj.1163784
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 76

0

ATIF

0

FAVORİ

76

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

191

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
VOLTAMMETRIC AND CHROMATOGRAPHIC DETERMINATION OF NAPROXEN IN DRUG FORMULATION
Yazarlar: Suzan Yanik YANIK, Selehattin YILMAZ , Gülsen SAGLIKOGLU, Murat SADIKOGLU , Özlem TONGUC YAYINTAS
Yayın Bilgisi: 2019 , Journal of Scientific Perspectives
DOI: 10.26900/jsp.3.031
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 482

0

ATIF

0

FAVORİ

482

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
AZERBAYCAN’IN MONOGRAFLARA GİREN ŞİFALI BİTKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Journal of Awareness
DOI: 10.26809/joa.2018548656
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2482

0

ATIF

0

FAVORİ

2482

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ALGAE AND DIETARY DIETS
Yayın Bilgisi: 2018 , Journal of Scientific Perspectives
DOI: 10.26900/jsp.2018445373
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 451

0

ATIF

0

FAVORİ

451

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BRYOPHYTES AS HIDDEN TREASURE
Yayın Bilgisi: 2018 , Journal of Scientific Perspectives
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1240

0

ATIF

0

FAVORİ

1240

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.
: DergiPark Kullanıcı Rozeti hakkında bilgi almak için tıklayınız.